PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135248}
7,2 52 tys. ocen
7,2 10 1 52147
7,0 4 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku

tyle samo śmiesznych błędów jak w reszcie, chociazby okraslanie połorzneia gdzie było zrobione zdjęcie i powiedzenie że kobieta miała 175cm wzrostu choć widać na zdjęciu że nie miała tyle, bo sie pochyliła :-) chociaż pośmniać się można z niekompetencji autorów seriali CSI

Bonus

przecież to było zdjęcie kobiety, której ciało znaleziono! a długość ciała można zmierzyć :)

madpawel

jest tak >> :) << czyli pełna gebą ale przymknięte oczka a powinno być tak >> 8-. <<

przeczytaj ze zrozumieniem co napisałem w poście powyżej,

a zresztą to i tak nie ważne bo na cholere im był potrzebny wzrost dziewczyny skoro i tak nie dość że dziewczyna jest pochylona na tym zdjęciu to i tak nie wdzą jej nóg, a poza tym nawet nie musza brać pod uwage jej wzrostu bo wystarczy porównać wielkość budynków i tak odległość od czubków budyków będzie mało róznić się od odległości po gruńcie (chociaż i tak nie brali pod uwage wzniesienie terenu)

ocenił(a) serial na 7
Bonus

Może mam głupie pytanie, ale jednym z tych trzech budynków widocznych na zdjęciu był budynek, który bardzo mnie interesuje. Chodzi mi o ten zabawnie podświetlony w nocy, zakończony takimi jakby nachodzącymi płytami. Jeśli ktoś wie, o co mi chodzi, to byłabym niezmiernie wdzięczna.

dorota_wydra

może chodzi ci o budynek chryslera
http://www.newyork.com.pl/chrysler/index.html
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&q=Chrysler+Building&layer=&ie=UTF8&z=18&ll =40.752121,-73.974563&spn=0.00128,0.002414&t=k&om=0

ocenił(a) serial na 7
Bonus

tak, właśnie o ten chodziło. Bardzo dziękuję

ocenił(a) serial na 8
dorota_wydra

musze powiedzieć, ze pierwszy odcinek był mocno naciągnięty i niefajny.. :) :P
fakt, faktem..

Bonus

I tyle samo śmiesznych błędów w Twoim komentarzu. Ortograficznych. Są o wiele śmieszniejsze od rzekomych błędów w CSI.
Polecam SŁOWNIK. Przyda Ci się.

Veridell

tacy ludzie jak ty też są śmieszni, uważaj bo ci się zużyją klawisze ctrl + c i ctrl + v, ja polecam ci ustawić sobie opcje "kopjuj do MS Worda" w jednym przycisku, a także nie zaczynanie zdania od "Są" WIELKI ORTOGRAFIKU, przyda ci się jakas wiedza z gramatyki

Bonus

Niestety pierwszej częsci Twojej elokwentnej wypowiedzi nie zrozumiałam. Co do wiedzy a'propos gramatyki nie martw się. Z moją gramatyką WSZYSTKO WPORZĄDKU. Radzę martwić się o Twoją. No, chyba, że jesteś w podstawówce. Może jeszcze da się coś dla Ciebie zrobić.

Bonus

Odległości ustalone na podstawie tego zdjęcia były niedorzeczne. Coś koło 1200 stóp. Może miało być 12 tys stóp?

ocenił(a) serial na 2
Bonus

zgadzam się, niedorzeczny serial, całkowity brak profesjonalizmu we wszystkich częściach i głupie błędy...widać, że robiony całkowicie pod amerykańską publikę.

lakshmi

taaa pod amerykanska publike znaczy ze Oni sa debile nie? Boze jak mnie smiesza takie komentarze ze amerykanie sa debilami bo sie dziecko naogladalo youtube gdzie podobno amerykanie nie wiedzieli gdzie Australia lezy no i moze nie wiedzieli tylko ze ja zbiore w Polsce tyle samo debili i wysle na maila i co wtedy? buehhh a po drugie dlaczego jezeli jestesmy przezajebiscie madrym krajem to jestesmy 100 lat za mrzynami za USA ba! za Rosja jestesmy o te sto lat do tylu jesli chodzi o nauke o sporcie nie wspomnie i tak tak nauka w sporcie tez jest wazna chociazby taka Formula 1 gdzie trzeba sporo lbów od techniki tak zwanych inzynierow i dlaczego niby nie ma tam ani jednego Polaczka ale nie mowcie o takich co to sie urodzili i wyjechali w wieku 2 lat do USa badz gdzie kolwiek bo to nie polak jest raczej i z polska nie ma nic wspolnego i dobrze mu z tym.Wiec polaczki madrzy co pozjadali wszystkie rozumy zastanowcie sie bo juz mam dosc tych wypocin onetowych niedowartosciowanych gowniarzy ze cala Europa i USA to banda debili a MY POLACY jestesmy najmadrzejsi oł yeah moze juz czas posluchac piosenki To MY POlacy? heh

a co do serialu to mnie sie podoba bo nie zaglebiam sie w niego jak Ci znafffcy i mam wiecej do roboty niz szukanie bugów w serialiku. serii NY daje 7 punktow bo trudno teraz o taki zwykly serial bo przeciez trzeba Prioson Breaki robic;] no to tyle;]

ocenił(a) serial na 2
niewazne_3

A ja daje dwa, bo mogę ;)
nie, nie powiedziałam, że są debilami i zgodzę się, że w Polsce jest tyle samo idiotów ile w USA a nawet więcej. Ale Amerykanie mają trochę inny program edukacji, mnie śmieszy to jak detektyw musiał dopowiedzieć bardzo poważnym tonem, że Jokasta była matką Edypa, a inni patrzyli w podziwie nad jego mądrością, śmieszy mnie to, że wszyscy są znakomitymi chemikami, fizykami, śledczymi oraz psychologami w wieku 30stu lat, mają wybielone zęby i zero roboty papierkowej[z drugiej strony kto by chciał oglądać nudne biura i 30% rozwiązanych spraw...]. Ale śmieszy mnie również większość kina Hollywood i szanuję Twoje zdanie, że Tobie się ten serial podoba. Co kto lubi. A co do Prison Break, to też chała.
Czarna Żmija rządzi!
Pozdrawiam