PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135248}
7,2 52 tys. ocen
7,2 10 1 52144
7,0 4 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku

Csi się juz wykrasza pomału zostało tylko Csi Las Vegas mi szkoda było Csi Miami ale moze to juz czas na koniec 10sezonow Csi Miami oraz 9 sezon Csi Nowy York to naprawde sporo .Mam przypuszczenia że CSI Las Vegas tez sie będzie wykruszac .Chociaz nastepny sezon nie musi byc ostatni ale nie to nie wykluczam

kinoman1985

Stacja The Cw nie będzie produkować dalszych sezonów Csi: NY. Rezygnują z tego serialu.

Pamela16

CW? Jakie CW? Skąd w ogóle takie wieści?

adamo001

http://www.swiatseriali.pl/seriale/csi-kryminalne-zagadki-nowego-jorku-274/news- wielkie-egzekucje,nId,977285

Pamela16

Nadal nie widzę wiadomości o CW. CBS anulował CSI NY, tak to prawda, ale nie było mowy o żadnym przejęciu CSI NY przez inną stację. Chyba, że się pomyliłaś, co jest najbardziej możliwe.

adamo001

Przepraszam to była pomyłka.

Pamela16

Nie no nic się nie stało, ale od razu zacząłem szukać jakiś informacji o przejęciu przez inną stację :D

adamo001

Nawet lubiłam ten serial oglądać. Ale potem jak odeszła Stella serial już tak mnie nie kręcił. Ja to zawsze muszę coś pokręcić :D

Pamela16

Od 7 sezonu zaczęło się psuć, widać było że brakowało trochę pomysłów na dłuższe wątki, tzn pomysły były, ale ich realizacji nie.

adamo001

Moje ulubione sezony to 4,5,6. Dalej to oglądałam bardziej z przyzwyczajenia.

Pamela16

Od 3x24 zaczęło być bardzo dobrze. W 6 zaczęło się powoli sypać, ale były takie diamenty jak np 6x10 :)

adamo001

Już nie pamiętam co się działo w poszczególnych odcinkach :) Możesz mi nadmienić co się stało w tym odcinku? :)

Pamela16

Death House- mieli nieboszczyka w apartamencie, który był jak labirynt i była taka łamigłówka na środku pokoju. W drugim musieli ustawić elementy jak na obrazie, gdzieś tam dalej było pomieszczenie, które utrzymywało ciepło i gostek się tam upiekł,a jego laska topiła się w zbiorniku za sypialnią :D

adamo001

A tak faktycznie już pamiętam :) Niektóre odcinki były naprawdę bardzo dobre. Z postaci najbardziej lubiłam Danny'ego :D