Zaczęło się! Stacja CBS jako pierwsza ruszyła z zamówieniami kolejnych sezonów swoich seriali. Efekt? 11 (jedenaście!) produkcji CBS otrzymało zamówienia na kolejne sezony. Czy jest wśród nich Wasz ulubiony?
Stacja CBS zamówiła nowe sezony dla następujących produkcji:
DRAMATY: "Zaprzysiężeni", "Zabójcze umysły", "CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas ", "Żona idealna", "Hawaii 5.0", "Mentalista", "Agenci NCIS", "Agenci NCIS: Los Angeles", "Person of Interest".
KOMEDIE: "2 Broke Girls", "Mike i Molly", "Teoria wielkiego podrywu", "Jak poznałem waszą matkę" (dwie ostatnie zamówione w zeszłym roku).
Nieobecni? Jest ich całkiem sporo. Stacja nie zdecydowała się zamawiać kolejnych sezonów dla "CSI: Kryminalne zagadki Miami", "CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku", "Unforgettable: Zapisane w pamięci", "Rob", "A Gifted Man". Czy to oznacza, że produkcje zostaną w maju anulowane? Tego jeszcze nie wiemy.
Co do przyszłości "Dwóch i pół" trwają rozmowy. Na tą chwile nie wiadomo jak się zakończą.
Ponadto CBS potwierdziła, że w przyszłym sezonie powrócą programy telewizyjne takie jak: "48 Hours Mystery", "60 Minutes", "The Amazing Race", "Survivor", "Undercover Boss".
Z dwóch ''zagrożonych'' CSI ten jest lepszy choć też ma dość wyczerpaną formułę.....
Mimo że lubię NY to nie mogę się zgodzić. Od połowy 6 sezonu jest nudno i przewidywalnie. Nie ma seryjnego mordercy, co zawsze dodaje pikanterii, ale nawet żeby jakieś dłuższe wątki było to też nie.
a więc pisanie petycji nie przyniosło oczekiwanego rezultatu co do wątków to nie ten serial aby umieszczać w nim jakiegoś seryjniaka poprostu ten serial byl dobry(jak i cała seria)przez 4 sezony góra 5 potem fabuła się wyczerpała poziom trzyma tylko LV choć tu też widać zmęczenie materialu,niestety te seriale czestu uniemożliwiwją przebicie się innym ciekawszym serialom bo nie ma na nie miejsca w ramówce i często kończą się po pierwszym sezonie-po prawdzie z tymi serialami jest jak z naszymi aktorami ciągle to samo i bez większego sensu
Co prawda jest ponad 3500 podpisów, ale uważam że NY jest najsłabsze obecnie. Miami ma seryjniaka, więc w NY to też nie problem. A spokojnie w 7 sezonie zmarnowano trzy lub cztery dobre okazje na dłuższe wątki. Z 7x07 ze snajperem, z 7x14 z Ne-Yo, z 7x15 z tymi dwiema kobietami. Odpowiednie poprowadzenie wątku i jest dobry sezon.
a co do tego ma seryjniak wspominasz epizody z 7 sezonu i co uwazasz że gdyby tak nagle w 10 sezonie wyskoczyli z epizodem z 7 to cała historia miała by sens wątpię,kolejny naciągany sezon i kolejne wściekłe rzesze fanów bo sezon nudny jak kiedyś napisalem lepiej bylo skończyć wcześniej i odejść z nmianem serialu kultowego(jednak coś wnóśł)niż jako szmirka o ktorej za rok nikt już nie będzie pamiętał nie powiem lubiłem całą serie w seżonach 1-4 i 5 później tylko niestety zawód i odpuszczenie sobie serii na nieco mniej irytujące seriale
Nie mówię po 3 sezonach ciszy, ale tak jak w LV zrobiono z miniaturowym. Da się zrobić np że w 3,7, 14 znajdują ciało w 20 i 21 go gonią i łapią. Takie odcinki zauważyłem mają większą widownię niż gdy jest "zwykła" sprawa.
Nie no sorry ale nie rozumiem twojego takiego zapału wręcz to tak jak by ktoś w 1000 odcinku Mody na sukces schodzil po shodach a zszedlby dopiero w 5975 bez sensu albo robi sie sezon z jednym wątkiem albo (co gorsze)nie robi się nic i powiela schematy.Najczęściej jest tak że odcinki końcowe(23,24) zaczynają nowy wątek a w(1,2) nowego sezonu kontynuacja natomiast dalsze odcinki cisza.Seryjniaki też nie szczegolnie ratują sytuację no co ten"kompasowy" to niby ciekawy byl nie na siłę ani klimatu ani niczego(jak to Kokonowicz mówi) mam tylko nadzieję że po zejściu tych seriali dadzą coś godnego uwagi a jak nie to trudno świat sie nie skończy.
Nie zbyt rozumiem. Bo napisałeś powyżej w pierwszych dwóch zdaniach coś co się wyklucza. Z miniaturowym w LV, czy teraz z Szydercą w Miami zrobiono to że był odcinek rozpoczynający i kończący w jakiś sposób. A w NY jakoś się czeka na ten odcinek, ale bez zapału.
ale co się wyklucza nic sie nie wyklucza przeczytaj jeszcze raz chodzi o to że wątki są urywane tak z doopy bez jakiegokolwiek sensu ale widzę że mam tu doczynienia ze specjalista więc się nie dogadamy podsumowójąc cieszę sie że ktoś poszedł po rozum do głowy i zdejmuje te seriale może dadzą coś ciekawszego bo Dextera z tego nie zrobią