I wszystko dobrze się skończyło ;) Mam nadzieję że będzie następny sezon... Wiecie coś na ten temat?
Koniec nowe pewnie będą we wrześniu. A jak myślicie kogo uśmiercą na początku nowego sezonu? Ja stawiam na Sheldona lub Montane.
Prędzej Sheldona, Linds dopiero co urodziła!!!!! A jakby ktoś zauważył, to w końcowej scenie celowali chyba do Stelli! Ja nie chcę już, żeby jeszcze ktoś umarł, wystarczy śmierć Angell, którą bardzo lubiłam;(
Sheldona, ja tak obstawiałam. Ale bardziej prawdopodobne może być, że Linds.
Chociaż... sama nie wiem.
I tak nienawidzę scenarzystów.
Witam .
Nowy na forum .
Wiecie , że polak ma zagrać w CSI Nowego Yorku .
Fajnie by było , co o tym sądzicie ?
Macie coś nie tak z główkami? Nie oglądaliście końcówy 5x25? Ja oglądałam tę scenę z miliard razy i widziałam, że Lindsay, Danny, Stella i Flack padnęli na ziemię. A Sheldon, Adam, Sid i Mac jeszcze stali, ale już klękali. Nie było dokładnie widać, bo kamery nie były skierowane w ich stronę. A można dojrzeć moment, w którym Danny łapie Linds za kark i ciska nią o ziemię i sam pada na podłogę. Z resztą kto zajął by się Lucy? Jak by Sheldona ukatrupili to ja bym się chyba powiesiła.
PS: Według mnie do nich strzelał DIJAKOS (NIE WIEM JAK TO SIĘ PISZE)!!!
Aktorka grająca det. Angell została usunięta z serialu z powodu cięć budżetowych i dlatego wydaje mi się, że czasami faktycznie mogą kogoś jescze uśmiecić na początku 6 sezonu, jak CBS bardziej obetnie fundusze.
jak uśmiercą Flacka to ja protestuje!
wgl bez każdego z obsady to już nie będzie to samo.
Uwaga! SPOILER!!
Nikogo już nie uśmiercą (mam nadzieję), a nawet przybędzie im jedna osoba:) CBS podała informacje, że pojawi się nowa postać regularna:Kaye Sullivan. Nie wiadomo, kto zostanie obsadzony w tej roli i nie wiadomo, czy przyjdzie np. jako zastępstwo kogoś innego(oby nie!). Podano opis postaci:
Kaye Sullivan ma gdzieś ok. 30 lat, praca w CSI to jej marzenie. Chce dużo się nauczyć i zadaje duuużo pytań.
Czyli taka Lindsay trochę wychodzi...:)
Lindsay wychodzi, bo ta nowa ma właśnie Belknap zastąpić. Przypuszczenia: w tym barze to niby ktoś ma jeszcze oberwać, oberwie Lindsay właśnie, może nie fizycznie, ale zostania jej uszczerbek na zdrowiu psychicznym i dojdzie do wniosku, że lepiej jak pójdzie na urlop i zajmie się córką. Belknap urodziła kiedyś tam niedawno drugie dziecko i pewnie będzie chciała się teraz potomstwem zająć, więc sobie przerwę w graniu zrobi. Tłumaczę w tym miejscu, że ten pomysł wcale nie jest mój, tylko zaczerpnięty z konkretnego źródła, ale jakoś to do mnie osobiście przemawia.