Zgadzam się z niektórymi że seriale CSI-wszystkie :D powinny już się skończyć bo to jest nudne...
Danville jest zaje*ista! wreszcie od serialu odpadł kręgosłup moralny w postaci tej greczynki - już męczyły mnie jej smędzenia. Do tego jej postać była kompletnie nie ciekawa, miała zbyt specyficzną urodę i gruby tyłek (tak, tak, to prawda - dlatego było tak mało jej ujęć od pasa w dół) :p
fakt też miałam kryzys, takie zmęczenie materiału... ale zrobiłam sobie przerwę kilka miesięcy i znów oglądam NY :) LV znużyło mnie chyba przy 6 sezonie a Miami mi w ogóle nie odpowiada, ale myślę, że do 10 sezon to max :D
Ja oglądam chętnie CSI zarówno NJ jak i Miami.... i jak na razie mnie nie nudzi ten serial....
Niestety, ale najnowsze spojlery dotyczące finału 7 sezonu wskazują, że to już najprawdopodobniej koniec. Odcinek (7x22, 'Exit Strategy') jest napisany tak, jakby był ostatnim. Poza tym parę dni temu puścili info, że jedna z głównych producentek przechodzi od września do innego serialu, więc nie wiadomo co o tym myśleć. :(
Ja bylem w szoku ze zagrozony sa Csi Nowy York ja lubie te seriale najbardziej Miami chyba ale ze nadal chce by ten seriale chodzily