PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135248}
7,2 52 tys. ocen
7,2 10 1 52135
7,0 4 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku

Zgadzam się z niektórymi że seriale CSI-wszystkie :D powinny już się skończyć bo to jest nudne...

ocenił(a) serial na 7
nihooya

No Miami na pewno, New York bez Stelli to też już nie to.....

ocenił(a) serial na 6
WOLVERINE55

Danville jest zaje*ista! wreszcie od serialu odpadł kręgosłup moralny w postaci tej greczynki - już męczyły mnie jej smędzenia. Do tego jej postać była kompletnie nie ciekawa, miała zbyt specyficzną urodę i gruby tyłek (tak, tak, to prawda - dlatego było tak mało jej ujęć od pasa w dół) :p

nihooya

fakt też miałam kryzys, takie zmęczenie materiału... ale zrobiłam sobie przerwę kilka miesięcy i znów oglądam NY :) LV znużyło mnie chyba przy 6 sezonie a Miami mi w ogóle nie odpowiada, ale myślę, że do 10 sezon to max :D

ocenił(a) serial na 10
olivkowa

Ja oglądam chętnie CSI zarówno NJ jak i Miami.... i jak na razie mnie nie nudzi ten serial....

ocenił(a) serial na 10
nihooya

A mi się podoba seria NY i mam nadzieje, że jeszcze długo potrwa.

ocenił(a) serial na 7
pk10000

Niestety, ale najnowsze spojlery dotyczące finału 7 sezonu wskazują, że to już najprawdopodobniej koniec. Odcinek (7x22, 'Exit Strategy') jest napisany tak, jakby był ostatnim. Poza tym parę dni temu puścili info, że jedna z głównych producentek przechodzi od września do innego serialu, więc nie wiadomo co o tym myśleć. :(

ocenił(a) serial na 9
orvaldi

Ja bylem w szoku ze zagrozony sa Csi Nowy York ja lubie te seriale najbardziej Miami chyba ale ze nadal chce by ten seriale chodzily

kinoman1985

ja też nie chce końca! ten serial ma trwa i trwać, gdzie ja znade takie słońce jak nie w Miami? gdzie takie kryminalne zagadki jak nie CSI, no i te wszystkie nowinki techniczne, które wyciągają naszą świadomość z jakiegoś ciemnogrodu.