w sezonie 5 w 11 odcinku pojawia sie motyw z panienka (bodajze Ella ma na imie) ktora podcina sobie zyly pod koniec odcinka zeby- z tego co rozumiem- w konsekwencji rozkochac w sobie det Taylora. ogladalam odcinek 12 i 13 i nie widzialam zadnej kontunuacji tego watku. czy ktos wie czy kontynuacja bedzie albo w ktorym odcinku ten watek sie zaczal (bo zaczal sie na pewno wczesniej- Taylor aresztowal matke laski za zabojstwo jej ojca)
mam ten sam problem. Obejrzałam odcinek, którym aresztowali jej matkę a kilka odcinków dalej jest motyw podcięcia sobie żył. Mało tego, pokazane są fragmenty kiedy między tymi dwoma zdarzeniami Ella spotyka Maca w sklepie i zaprasza go na śniadanie, a Stella mówi, że przyłapali ją na fałszowaniu dowodów :/. Coś mi umknęło?
Niestety pociągną ten głupi wątek w 5x16...
SPOILER
Nic ciekawego się nie stanie. Mac znowu się będzie przejmował i brał za nią odpowiedzialność (czasami nie kumam jego motywów), a na końcu ją odwiedzi. Uff, jak na razie nic nie wskazuje na to by Ella miała się jeszcze pojawić w 5 sezonie.
niee tego raczej nam nie zafundują, wątpię aby Mac był AŻ TAK naiwny poza tym: SPOILER (patrz w dół)
coś wreszcie ma zaiskrzyć pomiędzy Maciem i Stellą :D
;)
Nic nie będzie między Maciem a Stellą - Mac będzie z tą detektyw, co razem z nimi szukała tej ukraińskiej dziewczyny, a Stella będzie kręcić z Adamem, ale raczej nie będzie związku, bo producenci uznali, że wystarczy jeden "wydziałowy" związek - Danny i Lindsay, i ich córeczka :) (Wprawdzie nie planowali robić im dziecka, ale Belknap zaszła więc Linbdsay też :)