PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109862}
4,5 10 tys. ocen
4,5 10 1 10325
4,3 3 krytyków
Całkiem nowe lata miodowe
powrót do forum serialu Całkiem nowe lata miodowe

Nie wydaje się wcale takie złe. O ile w starych miodowych latach pani Żak nie pasowała zupełnie, tutaj było w porządku. Wciąż było wiele śmiesznych scen, a w porównaniu do dzisiejszych serialy ten serial i tak jest super

ocenił(a) serial na 2
Saichan

myślę, że sentymenty na Ciebie zadziałały. Ten sequel jest kiepski :<

użytkownik usunięty
MegaSzczota

Potwierdzam. To już nie to samo, chociaż są odcinki, które były naprawdę świetne : )

Podobno Barciś nie był zadowolony z tego w jaki sposób polsat przewdstawił tą kontynuacje że z dużo reklam i odc za krótkie

użytkownik usunięty
ghf

Bardzo szanuję tego aktora, nie raz miałem go okazję oglądać na deskach teatru, i jest genialny!
Dobrze, że nie był zadowolony, bo miał takie prawo. Chcieli wydoić krowę do końca i tyle, dobrze, iż im się to średnio udało.

ktos na necie wycią rekalmy i połączył razem i wtedy fajnie wyszło

Saichan

po latach katowania Miodowych wziąłem się wczoraj za Całkiem Nowe .... nie jest źle, podwyższam ocenę z 4 na 6

proponuję na spokojnie jeszcze raz obejrzeć - daje radę, w porównaniu do tvn'iwskiego serwowanego nam badziewia to cukierek

Saichan

zgadzam się, nie jest taki najgorszy, poza tym pokazuje, że w końcu każdemu może się udać, nawet takim nieudacznikom życiowym jak Norek i Krawczyk

Saichan

najlepszy odcinek moim zdaniem 6 "Czyste pieniądze" :))))))) z tej nowej serii, jak Norek pyta się Karola czy może go zacytować po czym robi hahahaha to normalnie padłam ze śmiechu :)))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 9
Saichan

Dokładnie, zgadzam się. Jak ktoś mówi, że te odcinki są słabe, to tylko uprzedzenia wynikające z przyzwyczajenia do starej konwencji. Spróbujcie sobie obejrzeć bez tych uprzedzeń jeszcze raz, a powinniście zauważyć, że poziom i rodzaj tekstów i żartów jest ten sam, tylko nie ma śmiechów z widowni, teatralnej scenografii, no i częsta leci muzyka w tle. To szczegóły, które jednym mogą nie pasować, inni się do nich przyzwyczają, ale nie są podstawą to tak krytycznych opinii. Stare odcinki są lepsze tylko dlatego, albo głównie dlatego, że występuje w nich p. Pilaszewska. Jedną istotną rzecz napisałeś: w porównaniu z dzisiejszymi serialami ten jest świetny i tak niska ocena jest krzywdząca. Dlatego proszę, przy ocenie kierujcie się obiektywizmem i porównajcie go ze wszystkimi serialami, a nie tylko ze starymi "Miodowymi".

raVadrian

Zgadzam się z Tobą w pełni. Ludzie się strasznie uprzedzili i nie mogą zmienić zdania. Tak naprawdę to trochę szkoda, że się skończyło, bo bym sobie pooglądała jak Karol draczy się z mamusią :).

ocenił(a) serial na 8
Saichan

Ja to na przykład nie wyobrażam sobie tutaj Pilaszewskiej.