Czy ten serial się jakoś skończył czy po prostu w jakimś momencie przerwali jego produkcje z braku zysków? Jestem ciekawa jaki był ostatni odcinek.
No mi też zdarzyło się nie obejrzeć ostatniego odcinka. A co do tego jak się skończyło, wiem że urodziły im się dzieci.
a ja nawet zadnego odcinka nie ogladalem bo jak zobaczylem spoty reklamowe tego to od razu zniechecilem sie i wiedzialem ze to bedzie bez sensu i nie beda to juz stare miodowe lata i zapewne nic nie stracilem glupki tworzace ten serial nie wiedzialy ze nei morduje sie kury znoszacej zlote jaja a tak wlasnie oni zrobili
Nakręcono tylko 17 odcinków ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Ca%C5%82kiem_nowe_lata_miodowe ) pozdrawiam!
Alina córkę urodziła a Danka syna. Definitywnie było widać że to koniec serialu. Nawet któreś z nich powiedziało że czeka ich jeszcze wiele wspólnych lat i jak weszła matka Aliny to Karol dodał "tylko czy one nadal będą miodowe" . Nawet dali jakiś nowy podkład muzyczny na zakończenie żeby podkreślić że to już koniec serialu.