PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151855
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Żenada

ocenił(a) serial na 1

Seksistowski chłam

mirra

o tych sprawach.. dobrze dobre

mirra

obrzydzenie ?! bo twórcy serialu już się niczego nie wstydzą ? ciekawe... aż tak źle nie jest :P

użytkownik usunięty
dr_weed

Że niby na "seksie" się płacze?!?! oj to chyba oglądaliśmy inny serial, albo zgrywasz przesadnie twardziela! ;>

ocenił(a) serial na 2
piter_jo

Powiem szczerze że ja bym sie zgodził.Mnie bynajmniej nie kręcą seriale które ociekają erotyzmem.
Możnaby spytać fanów co wam się podoba w tym serialu? Odpowiedz: jak agent Mulder obraca x panienek jednego dnia... i to chyba tyle ode mnie...

ocenił(a) serial na 10
piter_jo

ktoś tu chyba chciał sprowokować do dyskusji na temat tego serialu... szczerze mówiąc, jak dla mnie, trochę wstydz się przyznać, ale wciągnąło mnie californication, i to do tego stopnia, że oglądam parę odcinków dziennie. nie wiedziałam, że może mi się podobać serial ociekąjący wulgaryzmem, seksem, i wszystkim co złe na świecie... ale oprócz tego są wątki, postaci które mnie jeszcze nie odrzuciły od ogądania...

piter_jo

mam takie same zdanie. serial strasznie chamski i wulgarny. mi się nie podoba

piter_jo

Obejrzałem na próbę 5 odcinek 2 serii kilkanaście minut do sceny z seksem i dłużej już nie dało mi się go oglądać. Uważam podobnie jak Ty. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
piter_jo

W takim razie mam ochotę na mega seksistowski chłam madafakaaaaaaaaaa! To swoją droga smutne, że aż tyle osób boi się, bądź brzydzi oglądając perypetie Hanka i nie widzi nic poza wulgaryzmami, alkoholem i pieprzeniem. Na szczęście to nie moje zmartwienie i nie mogę się doczekać 5 sezonu, którego pierwszy odcinek już za 35 dni!

piter_jo

zgadza się, w każdym dialogu wspominają o genitaliach i o pozycjach seksualnych - co jest żenujące, też jestem tym gównem zniesmaczony, obejrzałem 5 odcinków i nie będe tego oglądał. Po co grzeszyć.