Dobra wiadomośc dla wszystkich fanów serialu. Na lato planowana jest premiera 2 sezonu "Californication". Jest to informacja, zamieszczona na oficjalnej stronie.
Mimo że pierwszy sezon mi się bardzo podobał, to kompletnie nie widzę tu miejsca na dalszy ciąg. I dlatego boję się, że producenci w pogoni za kasą będą na siłę produkować kolejne sezony, jak chociażby lost czy PB.
Ale niewykluczone, że ostatni odcinek (zwłaszcza końcówka) był tylko snem Hanka. Parę rzeczy na to wskazuje :) Zobaczymy, jak to twórcy rozwiążą, wierzę w nich :)
A co dokładnie?? Końcówka różni się zdecydowanie od snów z początkowych odcinków
No, ale serial tak jakby już zakończyli. Karen ucieka z Frankiem i będą szczęśliwi... Ale i tak dobrze, że 2 sezon będzie, bo serial super :) Frank oczywiście thebeściak :D
Może opisz dokładniej, co Twoim zdaniem na to wskazuje. Sam jestem ciekawy, bo nie mam zielonego pojęcia, czego można się spodziewać do drugim sezonie...
Pozdrawiam
Moim zdaniem okaze sie ze KAren jest w Ciazy... bedzie duzo zametu ale na koncu okaze sie ze to dziecko franka (bo w koncu spali ze soba w jednym odcinku...)
Ile odcinków miała pierwsza seria? Bo ja myślałam, że 12 i tyle oglądnęłam, ale z tego co tu piszecie to wynika, że jakiegoś odncinka nie oglądałam..
:)
Nie martwiłbym się tym, że serial stanie się tasiemcem typy Lost czy PB. Showtime robi bardzo dobre seriale i podobnie jak HBO nie boi się zakończyć opowieści w odpowiednim dla niej momencie. Jeżeli zdecydowano się na drugi sezon, to wyłącznie dlatego, że mają przygotowany dobry scenariusz i można coś dobrego z serialu wyciągnąć. Mam na myśli potencjał, nie górę pieniędzy.
2 sezon premiera 22 września. Szkoda, że tak późno liczyłem, że obejrzymy koło lipca , najpóźniej sierpnia a tu rozczarowanie. Watch season 2 on Showtime Sep. 22 http://www.enigmaarts.com/ebay/isale/DC5E36DF-EBBF-4773-B586-8286E11D3830.jpg <-- taka naklejka widnieje na oryginalny wydaniu dvd więc to raczej pewna informacja.
Przecież wiadomo już od paru miesięcy, że seria druga będzie we wrześniu... Nawet ja o tym pisałem jakiś czas temu.