Witam odcinek 1 klasa hehe jak zwykle hardkorowy hihii nie bede za wiele jak zwykle zdradzał ale warto kto lubi takie seriale hehe moje klimaty .
Gówno wiesz, ale nie odpuszczasz. Wszyscy raperzy są tacy? Common, Mos Def, Talib Kweli, Q-Tip także? Rodzice Taliba Kweli byli profesorami na uniwersytecie (matka-język angielski, ojciec-socjologia), on sam ma wyższe wyższe wykształcenie, takie przykłady można mnożyć. Aż jestem ciekaw twojej cwaniackiej riposty.
a ten ze studia to zgodnie z http://www.sho.com/site/californication/episodes.sho?episodeid=139051
Jennifer Kes Remington- Get Worse
Lol, murzyn ma wyższe wykształcenie, sensacja. A wiesz, że tam mają dodatkowe punkty na egzaminie na studia ze względu na kolor skóry? Trochę tam mieszkałem to wiem. Zresztą poziom szkolnictwa wyższego jest tam taki jak u nas w liceum. Swoją drogą trzeba mieć naprawdę nudne życie, żeby studiować życiorys jakiś rapujących czarnych...
Ale przynajmniej mam podstawy żeby się wypowiadać na ich temat w sposób kompetentny, w przeciwieństwie do ciebie.
Niestety nie miałem okazji. Jak przesłucham coś jego to ocenię. Ale na 99% nic mnie nie zaskoczy, jak to u raperów. Bardzo rzadko się trafi coś w HH co z przyjemnością słucham i nie obraża to mojej inteligencji.
Ksenofobia nie jest cechą ludzi inteligentnych. Choć jak mieszkałeś w USA to jestem w stanie zrozumieć ten lekki rasizm:)
Ale forum dotyczy serialu a nie muzyki czy szkolnictwie w USA. Także wróćmy na odpowiedni tor:)
Jeżeli już to jestem właśnie lekkim rasistą, a nie ksenofobem! :-) I to tylko w stosunku do czarnych. Żółtą rasę np. za wiele cech bardzo cenię, często wyżej od białej. Prawda, wróćmy do serialu.
Trochę nie spasowała mi ta scena z pobiciem chłopaka Beccy. Można było to przewidzieć po reakcji Samuraja. Ogólnie odcinek podobał mi się mniej niż pierwszy. Trochę bardziej oczywisty.
PS. Powie mi ktoś, która to była ta Michelle? Mam na myśli dziewczynę tego reżysera.
S01E01, goła pani w sypialni Hanka, a później bijatyka na wieczorku poetyckim. :)
A czy tamten reżyser nie był przypadkiem czarnoskóry? Mam na myśli tego, który ekranizował książkę Hanka :) Bo z jego żoną też uprawiał seks.
Cholera, może i racja. W takim razie żaden inny wątek nie przychodzi mi do głowy...
ręce opadają, jak się patrzy na posty takich bez mózgów jak ty.. Dorośnij, albo wróć do szkoły. Ewentualnie zastanawiaj się 4 razy zanim coś napiszesz...
Ja mam pytanie o odcinek. Która to była ta Michelle, z którą Hank się przespał a była dziewczyną tego reżysera?? Dacie jakieś info który odcinek albo fotkę??
Surfer-girl nazywała się Michelle. Przyznała mu się w ostatnim odcinku 2 sezonu, jak go spotkała przy plaży. Tyle, że on poznał ją w markecie, a nie w barze, tak jak mówił ten typek, który mu oko podbił.
wiem też właśnie tak myślałem ale fakty się nie zgadzały ;) TAkże chyba wcześniej jej nie było, co dziwne :/
ja nie widzę w tym nic dziwnego, biorąc pod uwagę, obroty Hanka :) poza tym reżyser stwierdził, że męczyło go to przez lata, więc do zbliżenia z tą Michelle mogło dojść, jeszcze przed momentem od którego znamy losy Moodyego.