Myślę że zakończenie 3 sezonu było najlepsze mogli na tym zaprzestac bądz poprowadzic
inaczej 4 serie , teraz ten serial jest na siłe przedłużany i nie jest juz tak ciekawy , bardzo
tego nie lubie bo zaciera to obraz calego serialu pózniej na mysl o nim kojarzy mi sie tylko z
tymi slabymi kolejnymi sezonami i zapoinam jaki byl dobry jak to bylo np z prison break ale
cóż kasa rządzi i tyle !!!
przecież nikt nie zmusza cię do oglądania. mogłeś zakończyć na 3 sezonie i zapomnieć. tak jak ja.
ja wiem ze nikt mnie nie zmusza, teraz to ogladam tak z nudów bez zachwytu, tylko chciałem wyrazić swoj smutek, że tak niszczy sie seriale
5 seria powtarza niepowodzenie serii 2-giej.. nie wiem po co ją zrobili... i na sile ten wątek z córką rozkrecany, przeciez to nie serial dla grupy docelowej 14-18...
Koniec na trzecim sezonie byłby lekko bezsensowny. Wątek Hanka i Mii należało doprowadzić do końca więc kolejny sezon musiał powstać. Koniec czwartego natomiast był już świetny i na tym serial mógłby się zakończyć. Ja jednak się cieszę, że są jeszcze 2 sezony.
Czyli dobrze zrobiłem uznając, że Hankowi udała się próba samobójcza na początku 4 sezonu :) Formuła serialu wyczerpała się po dwu sezonach. Trzeci to już było zjadanie własnego ogona i kiedy początek 4 sezonu rozwiał wszelkie nadzieje na jakikolwiek powiew świeżosci dałem sobie spokój.
I jak zmieniło się coś w 5 sezonie? Czy scenarzyści nadal wałkują utarte schematy?