Witam odcinek dobry miło się oglądało jak zwykle akcja się toczyła były niezłe jazdy heehe oceniam go na 8/10 no i niedługo koniec sezonu a wie ktoś czy będzie sezon 6 i 7 i 8 ? są takie plany ?
Zapewne. Jesteś nieomylny. Też się w to pobawię: ocenianie po oglądanych serialach, filmach i brak jakiejkolwiek tolerancji to cechy charakterystyczne dla podstawówki. Więc, jak widać, także mam swoje racje.
"Witam odcinek dobry miło się oglądało jak zwykle akcja się toczyła były niezłe jazdy heehe oceniam go na 8/10"
Niech ktoś zbanuje to dziecko, rechot rechotem ale jakieś standardy muszą obowiązywać
Sam widzisz, napisałam to Twoim stylem. Słabe tak samo jak Twoje wypowiedzi i wnioski.
Nie chodzi o styl wypowiedzi, tylko, że akurat Twój post nie ma nic wspólnego z prawdą (napisałaś go ot tak - na przekór), w przeciwieństwie do mojego. Ty jesteś z gimnazjum, ja nie jestem z podstawówki! :-)
Słuchaj, dla Ciebie to ja mogę i być z przedszkola! :) Twoja sprawa, co o mnie sądzisz (fakt faktem, że to Ty jesteś w błędzie). Mój post ma dużo z prawdą, bo sam pokazałeś swój poziom, oceniając wiek po wypowiedzi i oglądanych serialach :)
No napisałem, że poziom Twojej wypowiedzi pasuje do gimnazjum. Jak jesteś starsza tym gorzej dla Ciebie...
...powiedział facet, który wcześniej napisał: "Gówno wnoszą Twoje wypowiedzi, więc już zamknij dziób...", "Nie przeżywaj tego tak, to tylko "lekki" serial, a nie melodramat. Gimnazjum?" :) Same te wypowiedzi ukazują Twój poziom. Ja zabawiłam się tylko w to, co ty preferujesz. Sam uznałeś, że było to słabe - tak samo jak Twoje teksty.
człowieku, ogarnij sie z tym gimnazjum w końcu, co post to "gimnazjum i gimnazjum" daj spokój człowieku, wyjdź na dwór, nie wiem zajmij sie czymś
Za dużo "człowieku" - chyba pisałeś pod wpływem emocji, albo po prostu jesteś kolejnym analfabetą z gimnazjum! :D
mi chodziło o Alex303 :P on spamuje i nie czepia się ludzi bez sensu :P
wiadomo, że ten serial nie jest realistyczny, ale dobrze pokazuje, jak na prawdę nieszczęśliwymi ludźmi są tacy lowelasi i lekkoduchowie jak Hank i Runkle .... Do tego świetnie się naśmiewa z LA, Hollywood-u itd.
sorry mądralo, ale nawet Newsweek analizował w artykule ten serial :P publicystów też nazwiesz dziećmi ?
http://kultura.newsweek.pl/-californication---seks--narkotyki-i-jezus-chrystus,6 2462,1,1.html
Lol, nawet Newsweek go analizował, no po prostu nie wiem co powiedzieć. Newsweek to dziadowski, lewacki tygodnik, szczególnie odkąd redaktorem jest Lis, więc dla mnie to zwykły szmatławiec obecnie. Czytałem go, kiedy redaktorem naczelnym był Wróblewski, ale pewnie nic Ci to nie mówi.
ogólnie to redaktorzy naczelni mnie mało obchodzą, bo interesuje mnie bardziej treść artykułów :P jak są ciekawe to kupuję, jak nie to nie kupuję :P Tak samo z Polityką, a inne są dziadowskie i prawicowe :P:P choć muszę przyznać, że ostatnio Newsweek zaczął się zajmować bzdurami, ale to jeszcze zanim Lisa zatrudnili.... a Madziarski był O.K., wiec nie wiem po co im Lis :P
Alex303 widząc Twoje posty sadzę, że masz manie wyższości, przeglądasz tylko wszystkie tematy i z niecierpliwością czekasz, aż nadarzy się okazja, aby kogoś wyzywać od dzieci/gimnazjalistów etc. Myślisz, ze jak oceniłeś Ojca Chrzestnego na 10 to jesteś lepszy? G*wno prawda. Twoje posty wnoszą tyle samo do tematu co posty Buldoka, robicie niepotrzebny flame, żeby ktos was zauważył jacy doświadczeni jesteście bo nie oceniliście Skinsów na 10, a może po prostu z czystej złośliwości? Może w szkole/pracy nie jesteś taki fajny i chcesz odreagować w internecie? Wiesz, że wypominanie wieku jest niegrzeczne, możesz to zrobić na PW, ale ty wolisz upokorzyć kolejną osobę.
A tam, Alex303 w ten sposób upokarza sam siebie :) Uważa, że zna kogoś lepiej po paru słowach i oglądanych produkcjach, co jest śmieszne. W zasadzie poczułam się nieźle odmłodzona, co też takie złe nie jest :) Mój błąd, że dałam się w to wciągnąć i także zaczęłam śmiecić na forum.
Nic nie myślę, nie wiem czy jestem "fajny" w pracy (szkołę już skończyłem), chyba tak, bo ludzie mnie lubią. A ja w swoich postach walczę z coraz większa głupotą jaką ogarnia Filmweb odkąd pokolenie gimbusów ("Zmierzch" i te sprawy) zaczęło oglądać filmy i je oceniać. Kiedyś ta stronka miała dużo wyższy merytorycznie poziom. Wypominanie wieku jest niegrzeczne? Ojej, chyba się popłaczę. Mam to w dupie. Zresztą nie chodzi mi raczej o wiek, tylko o "dojrzałość" postów, która u koleżanki Samne sugeruję małe rozgarnięcie, co może być spowodowane młodym wiekiem. Poza tym, jak widzisz, cieszy się, że ją odmłodziłem! :-) A akurat "Ojcu Chrzestnemu" dużo osób daje 10/10, więc tutaj jakiś oryginalny się nie poczułem. Przecież ten film powinien znać każdy.
"Zresztą nie chodzi mi raczej o wiek, tylko o "dojrzałość" postów, która u koleżanki Samne sugeruję małe rozgarnięcie, co może być spowodowane młodym wiekiem." - nie do końca rozumiem, o jaką dojrzałość moich postów Ci chodzi, a szczególnie, po czym uznałeś mnie za jakże młodziutką uczennicę gimnazjum. Ah, kiedy to było... Przykre, że uznajesz mnie (zrozumiałam, że mnie też zaklasyfikowałeś do tego) za gimbusa, oglądającego "Zmierzch", co jest płytkie. Bądź co bądź, większego niewypału nie widziałam chyba :)
Zrozum, że nie wszyscy muszą być nad wyraz dorośli i nie przywiązywać wagi do niczego. Szkoda życia. A jak Ci coś nie pasuje, to oczywiście Twoja sprawa i masz do tego jak najbardziej prawo, tylko nie musisz od razu oczerniać, oskarżać i nadawać jedną łatkę. Kulturka to fajna sprawa, nawet w internecie, gdzie możesz być kimkolwiek tylko chcesz :)
"Zrozum, że nie wszyscy muszą być nad wyraz dorośli i nie przywiązywać wagi do niczego."
Ale o co chodzi, bo nie kumam?
"Zresztą nie chodzi mi raczej o wiek, tylko o "dojrzałość" postów, która u koleżanki Samne sugeruję małe rozgarnięcie, co może być spowodowane młodym wiekiem." - nie do końca rozumiem, o jaką dojrzałość moich postów Ci chodzi, a szczególnie, po czym uznałeś mnie za jakże młodziutką uczennicę gimnazjum. - moja wina, że źle sformułowałam tę wypowiedź. Byłabym wdzięczna, gdybyś mógł mi to wyjaśnić.
Starasz robić z siebie takiego znawcę wszystkiego, gdzie każdy, kto myśli inaczej, niż ty, jest niedojrzały i gorszy. Pokazujesz swoją postawą, że uważasz się za lepszego od innych. Nie uważasz, że emocjonowanie się jest potrzebne, co więcej, jest to bardzo dziecinne dla Ciebie. Zapominasz, że nie każdy jest taki, jak ty. Mówisz, że po moich wypowiedziach zalatuje gimnazjum, nie bardzo potrafisz powiedzieć, czemu konkretnie, i że skoro jestem starsza, to tym gorzej dla mnie. Ja tam nie uważam siebie za dziecinną, aczkolwiek czasami chciałabym zachowywać się tak, jak z te osiem lat temu. Lecz to Twoje zdanie, możesz uważać mnie za dzieciaka wg swoich kategorii, ja mogę Ciebie uważać za zadufanego i jednocześnie biednego człowieczka, który prowadzi krucjaty przeciw "trollom, gimnazjalistom, gimbuskom", choć nie do końca robi to poprawnie. Są też inne atrakcje niż siedzenie na forum, wyłapywanie i obrażanie innych. Serio, serio :)
A co mi tam, dam temu odcinkowi 10! Nie dlatego, że był niesamowity i porywający, ale dlatego że Hank w końcu wpierniczył Tylerowi. Czekałem na ten moment od pierwszej sceny z nim!
Nie wiem czemu ale mam jakieś przeczucie, że ktoś zginie w finale. Pewnie Samuraj dowie się o romansie Kali z Hankiem i Tylarem i będzie chciał kogoś kropnąć. I albo po prostu postrzeli Hanka, albo będzie chciał to zrobić Tylerowi i Hank go zasłoni. Bo w jakiś sposób muszą przecież Hanka zatrzymać w L.A. No chyba, że Karen zerwie z manginą.