Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 152108
6,6 20 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

że wszyscy faceci, z którymi była/jest traktują ją jako postać wręcz mistyczną? Jest piękna, to
fakt, ale w porównaniu do innych postaci nie jest szczególnie barwa i charakterystyczna.
Pytam z ciekawości, o odpowiedź proszę Panów.

ocenił(a) serial na 7
pinacolada888

Jest piękna? De gustibus i tak dalej.

pinacolada888

Jeśli chodzi o mnie to Karen jest ucieleśnieniem idealnej kobiety. Jest ładna, to prawda, ale nie w wyglądzie tkwi jej piękno. Ona jest prawdziwą, 100% kobietą. Jest czuła i troskliwa, opiekuńcza i niesamowicie ciepła. Najbardziej urzeka mnie to jak sobie radzi ze swoimi kompleksami i to, że naprawdę słucha. No ale za bardzo się rozpisuję, więc powiem tylko, że gdyby było mi dane być z kobietą taką jak Karen to byłbym niewyobrażalnie szczęśliwy;)

Pozdrawiam;)

ocenił(a) serial na 8
pinacolada888

mi tam ona dział głównie na nerwy, wiekszośc dziewczyn przewijajacych sie w tym serialu , była od niej lepsza

kozodoj

ta mnie tez wkurza mogli by sie jej pozbyc

ocenił(a) serial na 9
Ext_3

to nie serial dla was w takim razie, bo californication ma ukazać wichry miłości między karen a hankiem, a nie gaszenie petów pustego życia w szklance whiskey

SosCzosnkowy

cóż za poezja :)

ocenił(a) serial na 9
zz_

trochę tak wyszło ;)

ocenił(a) serial na 9
pinacolada888

Też się zastanawiam, ma coś dziwnego w twarzy i ogół jej postaci mnie nie przekonuje.

ocenił(a) serial na 9
HeatherSweet

Odtwórczyni roli Karen ma coś magicznego w twarzy(Szczególnie w oczach), Choć czasem wydaje się być marmurowa. Polecam wam jej kreację w ekranizacji "Solaris" Lema. Na marginesie dodam, że wspaniale umie się zachować jest damą. Słusznie obsadzono ją w roli wzorca kobiety idealnej dla Hanka.

pinacolada888

jak dla mnie jest po prostu idealna, gdybym była facetem to właśnie chciałabym mieć taka kobiete ;)