PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151785
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

...może wskazywać na powrót Hanka'a hedonisty ? ;)

Sickert

On sie nigdy nie zmienił ;))) Można zauważyć, że zmieniał decyzje, ale nie zasady.
Początek 2. sezonu to tylko pozory (dzięki Bogu!) odbudowania rodziny. Potem Hank =RAZ= (w zawiłych okolicznościach) nie skorzystał z propozycji uroczej barmanki, ale przed mamą Damiena i meksykańską służącą uciec już nie zdążył;]

ocenił(a) serial na 8
Sickert

Dzisiaj dopiero się zorientowałem, że sezon ma mieć zaledwie 10 odcinków ;/ wiec to powoli koncowka, a co za tym idzie Hank-hedonista raczej odpada. Mysle ze w dwoch ostatnich odcinkach jakos tam znowu powroci do rodziny.

ocenił(a) serial na 9
Peter_Kurten

Będzie 12 odcinków.

ocenił(a) serial na 8
KamiLPArsenal

Tym lepiej.
Pewna niescislosc miedzy tym co podaje FW(10odcinkow) i IMDB(12odcinkow). Te dwa ostatnie odcinki podane na imdb maja dziwne tytuly, wiec nie wiem co to wlasciwie ma byc :)

p.s. tak tak wiem, ze glownym zrodlem informacji na FW jest imdb ale to tez zadna wyrocznia

Peter_Kurten

polecem portal next-episode do takich rozkminek, tam jest wszytsko ładnei napisane

ocenił(a) serial na 10
michals2

a czy nie tak dawno nie podawali ze bedzie jednak trzeci sezon...szkoda by bylo konczyc :)

co do Hanka to dopiero teraz sie rozkreca, szkoda ze nie ma kogos takiego jak Bill...Hank go zawsze mieszal z blotem verbalnie :)

freekE

na pewno będzie trzeci sezon, serial jest bardzo popularny.

ocenił(a) serial na 10
Sickert

Nieuniknione jest pytanie: kiedy tandeta komercji sięgnie po ten serial ?

Sickert

Na razie nie sięgnęła, więc nie powinniśmy się martwić, póki co ;)

ocenił(a) serial na 10
Sickert

Odcinek 9...to po prostu nie mogło skończyć się happy end'em :)