...może wskazywać na powrót Hanka'a hedonisty ? ;)
On sie nigdy nie zmienił ;))) Można zauważyć, że zmieniał decyzje, ale nie zasady.
Początek 2. sezonu to tylko pozory (dzięki Bogu!) odbudowania rodziny. Potem Hank =RAZ= (w zawiłych okolicznościach) nie skorzystał z propozycji uroczej barmanki, ale przed mamą Damiena i meksykańską służącą uciec już nie zdążył;]
Dzisiaj dopiero się zorientowałem, że sezon ma mieć zaledwie 10 odcinków ;/ wiec to powoli koncowka, a co za tym idzie Hank-hedonista raczej odpada. Mysle ze w dwoch ostatnich odcinkach jakos tam znowu powroci do rodziny.
Tym lepiej.
Pewna niescislosc miedzy tym co podaje FW(10odcinkow) i IMDB(12odcinkow). Te dwa ostatnie odcinki podane na imdb maja dziwne tytuly, wiec nie wiem co to wlasciwie ma byc :)
p.s. tak tak wiem, ze glownym zrodlem informacji na FW jest imdb ale to tez zadna wyrocznia
a czy nie tak dawno nie podawali ze bedzie jednak trzeci sezon...szkoda by bylo konczyc :)
co do Hanka to dopiero teraz sie rozkreca, szkoda ze nie ma kogos takiego jak Bill...Hank go zawsze mieszal z blotem verbalnie :)