Czy ktoś orientuje sie co do lektora na dvd 1 i 2 sezonu ? czy jest jakieś delikatne
tłumaczenie czy może idą w ruch K*rwy, itp. Bo jeśli nie to sobie odpuszczę kupowanie.
Lektorem w wersji z DVD jest (Niestety) Mirosław Utta(Telewizja "N") puszcza bluzg czasem ale jest dużo gorszy od Jacka Brzostyńskiego(HBO)
Jacek Brzostyński RZĄDZI. Californication, Spartakus, Rzym -> Dzieki niemu mozna ogladac te seriale. Uwielbiam go xD. Najlepszy jest i tyle. Poza tym sciagnij sobie te seriale zamiast kupowac .
skąd można pobrać 3 Californikation z Brzostyńskim? Nie niałem pojęcia że czytał też "Rzym" w HBO ja mam "Rzym" z Piotrem Borowcem.
Wybacz pomyliło mi się, obejrzalem dwa odcinki Rzymu troche dawno temu :P Przepraszam za pomyłkę . Ale to nie zmienia faktu, ze Brzostyński jest najlepszy. Zalezy czy chcesz sciagnac z torrentów czy z jakiegos servera np.Rapidshare lub Hotfile .
To co? Wersję oryginalną tylko oglądasz?(pitixpl w tych linkach jest lektor z N ale mniejsza o to)
nie kłopocz się to nie ma znaczenia i tak kończę serial. W dobie walki z rapidshere,em prędzej znajdziesz dziewicę w B....lu niż aktywny link Wszystkie absolutnie wszystkie jakich szukałem były wygaszone kumpel na moją prośbę wstawił własną kopie i mi przesłał i też mu zaraz wygasili na szczęście zdążyłem pobrać to jakaś masowa krucjata
Raczej jest już dawno na dvd ten serial narazie 1 i 2 sezon na trzeci trzeba poczekać.