Czasem aż szkoda, że panuje wolność wypowiedzi. A cebulaki mają dostęp do internetu.
co ty argumentów przy takiej wypowiedzi nigdy nie ma po prostu gówno i koniec nie ma co liczyć na rozwinięcie tematu
Za to tobie na pewno brak argumentów dlaczego według Ciebie Śnieżne psy to arcydzieło w sztuce kinematografii...
wypominasz mi coś co oceniłem kilka lat temu będąc w wieku gimnazjalnym zresztą nie wydaje mi się żebyśmy rozmawiali o śnieżnych psach czy w ogóle o moim guście filmowym tylko o tym dlaczego uważasz californication za kiepski serial ale oczywiści najlepszym sposobem żeby się obronić jest przyczepienie się do czegoś innego
ładnie ci ten gniot psychę zrył:)wszystko tak odnosisz do członków, no to psycholog miałby sporo pracy z tobą:)
Film to syf nad syfy i tyle. Pozdrawiam.
Zgadzam się Tobą. Takich syfów za nic nie powinno puszczać się w tv. A potem wszyscy się dziwią bo są gwałty, prawda jest taka, że wszytko ma swoje podłoże w psychice. A jak i czym ćwiczysz swoją psychikę tak to później się odzwierciedla w rzeczywistości.