Fajny, nawet bardzo, ale... dlaczego wszystkie seriale amerykańskie muszą kończyć się dobrze? Przez wszystkie odcinki utrzymywał się pewien klimat, który w ostatnim odcinku prysł jak bańka mydlana. Ostatni odcinek jest do bani :( Naprawdę popsuł wszystko. Taki okropnie szczęśliwy, że aż sie niedobrze robi. Zawiódł mnie. A tak mi się dobrze oglądało ten serial...
Dlaczego wszystkie seriale amerykańskie muszą konczyc sie dobrze? Ponieważ w tej naszej szarej rzeczywistosci gdzie w wiekszosci przypadków wszystko jest na odwrót ( a więc nie konczy sie tak jakbysmy chcieli - dobrze ) ludzie szukają ukojenia w filmach, serialach, ktore jako forma popkulturowa, czyli skierowana do mas, takie ma własnie zadanie :)
Nie jestem zadnym specjalista...ani nawet zbytnio sie tym nie interesuje.. ale tak mnie jakos wzieło zeby to napisac... moze mam racje;>
zgadzam sie . . . nawet do ostatniej sceny było dobrze, ale jak Karen wskakuje do tego zdezelowanego Porsche jakoś tak za słodko i za amerykańsko sie robi. Gdyby nie to, serial byłby naprawdę świetny, a tak jest tylko bardzo dobry.A najbardziej mi sie podobał odcinek California Son - mistrzostwo.