Pamiętacie odcinek w którym zmarł jego ojciec? 8 odcinek to był. I scena w której Hank siedział obok reżysera filmu "Crazy little thing call love" i przyszła Amber. Poszli razem gdzieś. Czy myślicie, że Hank to z nią zrobił?
Nie, Hank nie zdradziłby Karen. Mieli kryzys ale Hank zaczął szukać zabaw na boku dopiero po tym jak dowiedział się o tym, że Karen go zdradziła. Robił to w formie swego rodzaju zemsty. Twój domysł jest szukaniem na siłę ;) Wątek jest jasny i nie ma co się doszukiwać drugiego dna :)
Pierwszy raz chyba gdy kupil auto :>
Wszystkie jego występki były na ekranie ;P
Zgadzam się z szajba, nie jest chyba powiedziane ze Hank przed rozstaniem był aniołkiem? Też tak zrozumiałem tą scenę
Hank rozmawia z Karen, w którymś tam odcinku i on właśnie jej wyrzuca to, że ona go pierwsza zdradziła.
Ja nie sądzę, że ktokolwiek kogokolwiek zdradził. Nie pamiętacie co powiedziała Karen, kiedy Hank ją zapytał czy się przespała z Billem? Powiedziała coś w stylu "No tak, bo ja przecież zawsze łączę rozmowę z seksem, nie wiedziałeś?". To było ironiczne do bólu. Nie wydaje mi się, żeby wtedy się z nim przespała. Później, jak się już z Hankiem rozstała - jasne, czemu nie. Ale nie wcześniej.
A co do zdradzającego Hanka - nigdy. Zbyt moralny facet, pomimo całego jego zepsucia.