i muszę przyznać, że to co kiedyś uważałam za tani chwyt, z perspektywy czasu uznaję za dobre... ten serial naprawdę jest dobry
Ja własnie obejrzałem pilota i stwierdzam, że był żałosny. Napisz czy warto oglądać drugi odcinek i resztę i czy dalej będzie mniej infantylnie.
kwestia gustu, skoro ja oceniłam serial aż na 8 to znaczy, że warto przynajmniej do V serii. VI już ciekawiła mnie mniej i wciągnęła tak bardzo jak poprzednie. Zależy co kto lubi
Robienie laski przez zakonnicę w kościele to tak nie bardzo dlatego zapytałem czy dalej bazuje na tym samym.
Tak, tylko z tą różnicą, że to mu się śniło. Co świadczy tylko o tym, co on ma w głowie i jak to później odbija się na jego życiu, serial ma pewien przekaz, kiedyś tez myślałam, że to głupota i w ogóle nie miałam chęci do jego obejrzenia, teraz uznaję go za naprawdę dobry
ok, dla mnie schematy zastosowane zastosowane w pierwszym epizodzie pokazują tylko patologię społeczeństwa z LA i w ogóle z tego stanu. Podobne rzeczy były w Rayu Donovanie.
Dzisiaj obejrzę drugi odcinek i zobaczę. Piloty bardzo często nie porywają .