Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 152222
6,6 20 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Właśnie zaczęłam oglądać 5 sezon Californication, w pierwszym odcinku tego sezonu jest kilka rzeczy które nie do końca wytłumaczono.
1.O czym konkretnie jest książka autorstwa Hanka Moodiego "Californication" (to jego biografia?),
2. No i nadal mnie zastanawia czy Hank wydał w końcu biografie Lew Ashbiego, którą skończył pisać w 2 sezonie.
3.Dziewczyna z którą Hank był ponad rok to ta aktorka która grała postać Karen w ekranizacji "F*cking and Punching"

ocenił(a) serial na 9
marta993_filmweb

1. Chodzi Ci o "God hate as all" ? Z tego co serial pokazuje, wynika ze wszystkie twory Hanka są luźno opartego na jego życiu. (Książka którą można zakupić o tym samym tytule, jest napisana w klimacie Bukowskiego, 220 stron do przeczytania w kilka godzin. Czytało się rewelacyjnie) Btw. postać Hank jest luźno oparta na postaci Henrego Chinawskiego z książek Bukowskiego.

ocenił(a) serial na 9
czornex

2. Raczej tak, aczkolwiek wątek w serialu nie powrócił
3. Natalie Zea nie grała w F*cking and Punching

ocenił(a) serial na 8
czornex

Raczej nie chodzi mi o "God hate as all". W 5 sezonie kiedy Hank wraca do LA i przechodzi obok księgarni , na wystawie wyłożone są pomarańczowe książki z jego nazwiskiem o tytule "Californication"