PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151694
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Ksiazka a Serial...

ocenił(a) serial na 10

Moje pytanie o God hates us all: Mamy ksiazke napisana przez fikcyjna postac Hank'a w Serialu.
Jest tez ta sama ksiazka naprawde, napisana przez Jonathan Grotenstein. Jak one ze soba
wspolgraja, ta co jest w serialu to jest ta sama co naprawde, na okladce widnieje autor Hank
Moody :D Opowiadaja o tym samym, czy ta naprawde jest uzyta w serialu czy jak?

użytkownik usunięty
Mr_Krytyk

Na wikipedii jest napisane pod zapytaniem "God Hates Us All (powieść)". Jest powiązana z serialem.

ocenił(a) serial na 10

nie moge znalezc, jest tylko god hates us all - slayer album muzyczny albo californication albo hank moody, o samej ksiazce nie ma. Ale o co mi tylko chodzi.. to czy ksiazka ktora mozna dostac naprawde opowiada o tym samym co ta ksiazka hanka moodiego z serialu? czy sie jakos roznia?

użytkownik usunięty
Mr_Krytyk

pl.wikipedia.org/wiki/God_Hates_Us_All_(powieść)
oraz tutaj:
lubimyczytac.pl/ksiazka/75167/bog-nas-nienawidzi

ocenił(a) serial na 10

Dziekuje. ale wytlumacz mi (bo jestem jakis nie kumaty chyba @.@) "Scisle powiazana z serialem" ale w jaki cholerny sposob, to mnie dreczy wlasnie, ze tresc tej prawdziwej ma fikcyjnie taka jak ta w serialu, czy poprostu opowiada zeczy o serialu?

Zamowilem juz to przeczytam :D

ocenił(a) serial na 6
Mr_Krytyk

Ta książka ma mało wspólnego z serialem.

ocenił(a) serial na 8
alcanin

Czytałem i szczerze nie polecam. Nudna, mało inteligentna, a do tego brakuje jej pewnego uroku. Zwykły tekst jakich wiele pisarzy niższego kalibru udostępnia za darmo w Internecie.