PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151785
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

dobrze, ze to kablowka, dlatego bohaterowie nie musza sie posilkowac "damn it", tylko wala na calego, czyli "fuck" itd.

co do gry duchovnego, to wydaje mi sie, ze pokazal, ze jednak potrafi grac cos wiecej niz tylko Muldera :)

na uwage zasluguje tez sciezka dzwiekowa. swietna.

warto zwrocic uwage, na to, ze pilota rezyserowal stephen hopkins - co daje sie odczuc. klimat jest niewaski.

wiecej nie chce mi sie pisac. albo jednak cos dodam: kolejny niepoprawny politycznie serial stacji Showtime!

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

NIEDŁUGO JUŻ BEDZIE TO LEGENDARNY STYL STACJI SOWTIME

OCZYWIŚCIE MAM NADZIEJE ŻE POD SŁOWEM KOLEJNY KRYJE SIĘ TRAWKA???

ocenił(a) serial na 10
p_b_88

tak, weeds !!

no i do tego jeszcze dexter :)

Misiek_5

SHO rzeczywiście jedzie po bandzie po raz kolejny ;-)))) Najpierw Queer as Folk [!!!] , potem L WORLD i TUDORS, a teraz [z tego co zobaczyłam w preview i juz nie moge sie doczekać kiedy obejrze choc jeden odcinek] Californication; świetne seriale, no mercy no regret no apologies ;-))) Mam nadzieje ze i Californication i Duchovny tez nie rozczarują ;-)))

ocenił(a) serial na 7
eRe

to na co czekasz?:)
już są 3 odcinki w sieci..

EmiL0s

no ssam ssam... swoja droga z opisu to mi troche przypomina "Pamiętnik Czerwonego Pantofelka 20 lat pozniej" hihihiihi ciekawe czy Duchovny zrobił sobie lifting ;-P

EmiL0s

Obejrzalam 2 odcinek [tak mi sie ch**** sciagło] i jestem w szoku. A wlasciwie wcale nie jestem ;-P Duchovny jest oblesny, laski sa oblesne [nie liczac Natashy], wszystko zaprawione humorem a la Brian Kinney z QaF, no czad po prostu. I zero poprawnosci politycznej. Z utesknieniem czekam na nastepne odcinki ;-))

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

Zajebisty serial.

Szkoda, że odcinki trwają tylko pół godziny.