PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151711
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Dlaczego 3/4 aktorek występujących w tym serialu jest po prostu szpetna?Zdecydowana
większość wygląda jakby ich ojcem był knur rozpłodowy.Jeśli tak w rzeczywistości wyglądają
amerykanki, to ja się nawet cieszę na brak wiz :P.

ocenił(a) serial na 7
lemur83

Szpetnymi ich bym nie nazwał, ale to może ja jestem mało wybredny. Moim zdaniem to że nie są jakieś super piękne dodaje akurat autentyczności serialowi oraz dzięki temu możemy (przynajmniej męska część widowni) skupić się na samym serialu, zamiast gapić się w ekran z jęzorami zwisającymi po samą podłogę :P Co do wiz, to powinny być wprowadzone dla amerykanów, żeby nam naszych pań nie podbierali ;D

ocenił(a) serial na 10
wacek1990

bylo kilka niezlych sztuk..chocby nawet Eva Amurri, corka slynnej Susan Sarandon...Mädchen Amick rowniez niezla babka...Natasha McElhone (Karen) rownie ma niezmierny urok w sobie... ja osobiscie na to nawet nie zwrocilem uwagi

ocenił(a) serial na 7
M_Weaver

No lemur nie napisał, że nie ma tam ładnych kobiet, mówił o większości. Na mnie największe wrażenie w serialu zrobiły Paula Marshall i Carla Gugino.

wacek1990

O tak! Carla Gugino, to dopiero potrafi zrobić wrażenie... ;] ZDECYDOWANIE najładniejsza kobieta w serialu ...Oczywiście to kwestia gustu ;]

ocenił(a) serial na 10
lemur83

ja się nie zgodzę. Całkiem fajne babki były we wszytkich sezonach. Rzadko zdarzały się pasztety

ocenił(a) serial na 9
lemur83

Szpetna? Buuuhahahaaa. Naturalna mój drogi naturalna. Obejrzyj się dokoła i oceń pierwszych 10 kobiet w przedziale wiekowym 25-35 lat. Przyzwyczajony zapewne jesteś do tylko do kształtnych twarzy i takich figur kobiecych w otaczającym Cię "środowisku naturalnym".

ocenił(a) serial na 7
Arkox

Tak.Szpetna.Pierwsze 10 dziewczyn z mojej pracy biję na głowę większość występujących tam aktorek.A nie pracuje w Hooters czy Medicover.Skoro Tobie się podobają to ok.Jeden woli córkę, drugi teściową ;)

ocenił(a) serial na 9
lemur83

Cóż skoro wolisz teściową twoja sprawa:0)

ocenił(a) serial na 9
lemur83

Dla mnie na piękno i atrakcyjność kobiet składa się kilka czynników, w tym fizys oczywiście również, lecz nie jest jedynym wyznacznikiem powabności kobiet. Postacie kobiet w tym serialu mają niezwykle wyraziście zbudowana osobowość, ergo Rachel Miner jest dla mnie jest dla mnie w swój specyficzny sposób baaardzo atrakcyjna. Uśmiech, gra gestów, nieustępliwość ocierająca się o skur$%3 jak również niezłomność w dążeniu do wyznaczonego celu w 80% składają się dla mnie na jej "atrakcyjność". Itd.

ocenił(a) serial na 6
lemur83

Eva Amurri to przecież laseczka pierwsza klasa. Ogólnie było trochę niezłych sztuk i nie ma co narzekać. I tak każda z nich wygląda 100 razy lepiej niż przeciętna Polka.