PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151711
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

W tym tygodniu odcinek nie wyszedł, wiadomo Oscary, czyli emisja za tydzień. Czy to pewne, są jakieś informacje, że właśnie z tego powodu odcinek się nie ukazał i czy to prawda?

ocenił(a) serial na 10
Eric_Ponti

Oby nie!
Mam nadzieję, że Showtime wupuści chociaż internetowy odcinek ósmy.
Byłoby fatalnie czekać kolejny tydzień;/

ocenił(a) serial na 9
krofik93

Właśnie wróciłem z uczelni na godzinkę do domu z myślą, że obejrzę ten odcinek, a tu widzę że nic nie osłodzi trudów tego poniedziałku.

ocenił(a) serial na 10
Znakomajkowity

Jak wynika ze strony http://www.sho.com/site/californication/home.sho premiera 8 odcinka 4 marca. Nie tylko Cali się przesunęło, bo np. Shameless również.

ocenił(a) serial na 9
kylowski

premiera wczoraj była odcinek dostepny!!

ocenił(a) serial na 6
Tommy_89

a gdzie dostępny?

kylowski

Gdybyście się jednak czegoś dowiedzieli o 8 odcinku, to dajcie znać. Właśnie przyszłam do domu, zaczęłam szperać w necie, a tu lipa. Gosh, przy okazji - te Oskary to i tak jedna wielka ściema. Amerykanie pocałowali samych siebie w tyłek nagradzając ten niemy hollywoodzki filmik i jakąś piosenkę z Muppetów.

Karola_25

1) to są nagrody AMERYKAŃSKIEJ akademii filmowej i poza kategorią "film nieanglojęzyczny" przewiduje nominacje głównie (ale nie tylko) dla filmów amerykańskich
2) "artysta" jest filmem produkcji francusko-belgijskiej ;)
AMEN

użytkownik usunięty
Eric_Ponti

Właśnie nic nie wiadomo wczoraj była premiera niby ale nic nie ma to kiedy będzie ?

ah, jednak była premiera? to pewne?

ocenił(a) serial na 9
Karola_25

nie było. http://www.sho.com/site/californication/episodes.sho?episodeid=139057 wyraźnie widać, że premiera w marcu, począwszy od 4. w necie nawet na showtime nie można go zobaczyć więc po prostu go nie ma jeszcze.

użytkownik usunięty
martin_guide

no to czekamy hehe a tak się szykowałem na ten odcinek kurdę.

ocenił(a) serial na 8
Eric_Ponti

Odcinek odwołany z powodu "idiotycznej wydmuszki" :)

RomeYY

Holland ma tupet, prawda?

kickyourdaddy

Prawda i chwała jej za to.

ocenił(a) serial na 8
kickyourdaddy

Ale o co chodzi z Holland?? Nie oglądałem oskarów bo wolę wyspać. Była jakaś akcja??

yanek75

Holland nazwała Artystę ":idiotyczną wydmuszką" i współczuła Scorsese przegranej z tym filmem.... de facto miała rację :P

pixi222

ten film jest scenariuszową kalką, z tym się zgadzam, ale słowo "idiotyczna" w tym kontekście jest moim zdaniem przesadzone

kickyourdaddy

wiesz była zaraz po gali to zestresowana i w uniesieniu to ostro powiedziała :P

ocenił(a) serial na 8
Eric_Ponti

Już sie zaczynałem martwić że w sieci go nie będzie. :-)