Damn...nie wiem jak to opisać w najmniej seksistowski z możliwych sposobów, ale ta aktorka z 1 odcinka nowego sezonu...jej ciało....ach....f.uck me hard
Mia ją pod każdym względem przebija. A że nie każdy zgadza się z twoim zdaniem, nie oznacza od razu, że jest gejem.
niieee, najlepsza była na ta wrotkach... ;D
no i Karen, ale to inna kategoria. ;)
Ta co okradła Hanka z winyli? dobrze kojarzę? Jak dla mnie to Sasha i ta laska co okradła Hanka najlepsze... no i jeszcze Karen, ale jak ktoś już wspomniał to inna kategoria :) Czemu nikt nic nie pisze o Collini... to dopiero niezła "lacha" :P
Na wrotkach? Ta panna której kopie codziennie widzę na każdym bilboardzie i w każdej reklamie? Pewnie, jest na czym oko zawiesić, ale to wszystko. Jedna z takich lasek-modelek na które patrzymy, odwracamy wzrok i zapominamy bo nie ma w wyglądzie niczego naprawdę wartego zapamiętania.
@groszek21
Addison Timlin jest srednia, wiec kolo pod twoim postem ma racje.
P.S Choc jak na moj rocznik ma niezle piersi ;)
Ładnie ją zmienili do serialu, bo patrząc na zdjęcia tej aktorki to zupełnie inna dziewczyna. Ale jak wy oceniacie ją tylko po cyckach, to przepraszam :)
Zgadzam się z autorem topicu, Sasha wymiata. Oprocz swietnego ciala ma jeszcze ladna twarz czego lekko brakuje Mii. I nie jest tak ze jedni wolą to drudzy tamto - w tym wypadku jesli Sasha w ogole was nie kreci to znaczy ze macie problem, albo jestescie homo.
Napisałem, że Mia jest ładniejsza, czy to równa się temu, że Sasha mnie nie kręci?
Nie, ale napisales ze jest mocno srednia. Rozumiem ze co druga dziewczyna na ulicy tak wyglada? Hmm nie powiedzialbym ;]
Obie fajne , każda w innym stylu . Mia to naiwna 16-stka której wydaje się że jest cwana a Sasha to 16-stka która wie że jest ! cwana i zna życie . Obie mają to coś , oczywiście każdy ma inny gust i inne kanony seksapilu ,ale obie "armaty niebios" zadziałały na mnie ( przecież wiem że odgrywające je aktorki mają po 20- kilka, panowie prokuratorzy ) .
Oczywiście Sasha to postac 20 kilkuletniej aktorka która ma grac 16-stke Mia , mała poprawka ale to nie ma wpływu na sedno wypowiedzi .
Dla mnie numerem jeden jest studentka Hanka z 3 sezonu(Ta od rurek) rządzi jeśli chodzi o ciało.
Dziennikarka była słaba, lepsza jak dla mnie stara miłość Lew. Studentka Hanka miała czym zarabiać na rurze to fakt ale jeśli chodzi o całą zjawiskowość to jednak Sasha przebija je wszystkie. Nawet jeśli jest psycholką i bierze dropsy :P
Jeśli chodzi ci o aktorkę Meredith Monroe (http://www.filmweb.pl/person/Meredith+Monroe-62697) która grała tą dziennikarkę seksoholiczkę co prowadziła program kulinarny, to dla mnie piękna =)
Studentka Hanka to naprawdę super interes - zajebiste ciało za przeciętną twarz mopsa. Ja bym na to nie poszedł ;)
były już w Boże Narodzenie, taki prezent pod choinkę... z jedną małą wadą. Na następny odcinek trzeba czekać do 23. stycznia =(
wszyscy jesteście gejami a ja jestem bi ok? zgoda? dobra. CALIFORNICATION ROCKS!!! już niedługoooooo!!!!!
[będzie mały spojler]
tylko to "już niedługo" to odcinki które już większość widziała :) zakładam że większość osób zastanawia się co będzie po wyjściu Hanka ze szpitala? (bo zakładam że trafi tam po próbie samobójczej czy czymkolwiek to była) Czy coś się zmieni w jego relacjach z Karen i Becą... Ale zbaczamy z tematu... dla mnie najlepsze są Sasha, Złodziejka winyli którą Hank poznał w spożywczaku, Karen, Felicia i Chloe (ta seksoholiczka, dziennikarka od programu kulinarnego)...
Ale Panowie pamiętajmy, że każdy ma inny gust a o nim się nie dyskutuje, i tak jednemu podoba się Sasha, innemu Mia, a jeszcze innemu Sue Collini :D