PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151699
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Damn...nie wiem jak to opisać w najmniej seksistowski z możliwych sposobów, ale ta aktorka z 1 odcinka nowego sezonu...jej ciało....ach....f.uck me hard

ocenił(a) serial na 8
groszek21

Sasha? mocno średnia :)

szepard

Mocno średnia? Nie wiedziałem że geje oglądają ten serial

ocenił(a) serial na 8
groszek21

Mia ją pod każdym względem przebija. A że nie każdy zgadza się z twoim zdaniem, nie oznacza od razu, że jest gejem.

ocenił(a) serial na 9
szepard

Jeśli Mia jest od niej lepsza to jednak oznacza, że jesteś gejem.

ocenił(a) serial na 7
szepard

Mia w porównaniu do Sashy, to naprawdę dziecko 16-letnie.. no i ta twarz..

kostuch007

Mia? Ciało boskie, twarz powinna chować

ocenił(a) serial na 9
exec

Sasha to najlepsza laska ze wszystkich sezonów :P

ocenił(a) serial na 9
sensei_3

niieee, najlepsza była na ta wrotkach... ;D
no i Karen, ale to inna kategoria. ;)

ocenił(a) serial na 7
wojekko

Sasha to super laska ze świetnym ciałkiem !!!

FlashBones

Zgadzam się w wojekko najbardziej seksowna był ta na wrotkach.Chociaż Sasha jest ładniejsza od Mii

ocenił(a) serial na 10
posel333

Ta co okradła Hanka z winyli? dobrze kojarzę? Jak dla mnie to Sasha i ta laska co okradła Hanka najlepsze... no i jeszcze Karen, ale jak ktoś już wspomniał to inna kategoria :) Czemu nikt nic nie pisze o Collini... to dopiero niezła "lacha" :P

użytkownik usunięty
Jbadziag

Na wrotkach? Ta panna której kopie codziennie widzę na każdym bilboardzie i w każdej reklamie? Pewnie, jest na czym oko zawiesić, ale to wszystko. Jedna z takich lasek-modelek na które patrzymy, odwracamy wzrok i zapominamy bo nie ma w wyglądzie niczego naprawdę wartego zapamiętania.

ocenił(a) serial na 10
Jbadziag

Collini Out--->
:) K. Turner wymiata w tej roli

ocenił(a) serial na 7
groszek21

@groszek21
Addison Timlin jest srednia, wiec kolo pod twoim postem ma racje.
P.S Choc jak na moj rocznik ma niezle piersi ;)

marcinmlody91

Co kto lubi, mi sie podoba Sasha, a niektórzy wolą chłopców, wolny kraj.

ocenił(a) serial na 8
marcinmlody91

Ładnie ją zmienili do serialu, bo patrząc na zdjęcia tej aktorki to zupełnie inna dziewczyna. Ale jak wy oceniacie ją tylko po cyckach, to przepraszam :)

ocenił(a) serial na 9
groszek21

Zgadzam się z autorem topicu, Sasha wymiata. Oprocz swietnego ciala ma jeszcze ladna twarz czego lekko brakuje Mii. I nie jest tak ze jedni wolą to drudzy tamto - w tym wypadku jesli Sasha w ogole was nie kreci to znaczy ze macie problem, albo jestescie homo.

ocenił(a) serial na 9
akuz

co do piersi, to racja.. ;) stradivariusy wśród cycków ;D

ocenił(a) serial na 8
akuz

Napisałem, że Mia jest ładniejsza, czy to równa się temu, że Sasha mnie nie kręci?

ocenił(a) serial na 9
szepard

Nie, ale napisales ze jest mocno srednia. Rozumiem ze co druga dziewczyna na ulicy tak wyglada? Hmm nie powiedzialbym ;]

użytkownik usunięty
groszek21

Obie fajne , każda w innym stylu . Mia to naiwna 16-stka której wydaje się że jest cwana a Sasha to 16-stka która wie że jest ! cwana i zna życie . Obie mają to coś , oczywiście każdy ma inny gust i inne kanony seksapilu ,ale obie "armaty niebios" zadziałały na mnie ( przecież wiem że odgrywające je aktorki mają po 20- kilka, panowie prokuratorzy ) .

użytkownik usunięty

Oczywiście Sasha to postac 20 kilkuletniej aktorka która ma grac 16-stke Mia , mała poprawka ale to nie ma wpływu na sedno wypowiedzi .

ocenił(a) serial na 9

Aktorka, która gra Sashe, ma ponoć 19 lat.

ocenił(a) serial na 8
wojekko

http://www.filmweb.pl/person/Addison+Timlin-291792
oto i ona :)

ocenił(a) serial na 9
m4ci3k

Dla mnie numerem jeden jest studentka Hanka z 3 sezonu(Ta od rurek) rządzi jeśli chodzi o ciało.

ocenił(a) serial na 9
Zbyszek_2

przypominam o dziennikarce z will Lew Ashby'iego - Carly Pope

dew1

Dziennikarka była słaba, lepsza jak dla mnie stara miłość Lew. Studentka Hanka miała czym zarabiać na rurze to fakt ale jeśli chodzi o całą zjawiskowość to jednak Sasha przebija je wszystkie. Nawet jeśli jest psycholką i bierze dropsy :P

ocenił(a) serial na 9
groszek21

A co powiecie o Meredith?

ocenił(a) serial na 10
Zbyszek_2

A która to?

ocenił(a) serial na 10
Jbadziag

Jeśli chodzi ci o aktorkę Meredith Monroe (http://www.filmweb.pl/person/Meredith+Monroe-62697) która grała tą dziennikarkę seksoholiczkę co prowadziła program kulinarny, to dla mnie piękna =)

użytkownik usunięty
Zbyszek_2

Studentka Hanka to naprawdę super interes - zajebiste ciało za przeciętną twarz mopsa. Ja bym na to nie poszedł ;)

Wiadro na łeb i za ojczyznę jak to mówią. xD

ocenił(a) serial na 10
naza

Mówi się flaga na łeb i za ojczyznę ;)

ocenił(a) serial na 10
Zbyszek_2

Eva Amurri - trzeba przyznać że powietrze ma czym zaczerpnąć

groszek21

a skąd macie nowe odcinki skoro premiera dopiero za pare dni? są już na torentach czy co?

użytkownik usunięty
radaner

A stąd że 4x1 i 4x2 są na necie bo "uciekły" ;p

ocenił(a) serial na 10

były już w Boże Narodzenie, taki prezent pod choinkę... z jedną małą wadą. Na następny odcinek trzeba czekać do 23. stycznia =(

ocenił(a) serial na 9
groszek21

jak patrzyłem na jej ciało to od razu poczułem się parę lat młodszy :D

ocenił(a) serial na 10
Skw_

wszyscy jesteście gejami a ja jestem bi ok? zgoda? dobra. CALIFORNICATION ROCKS!!! już niedługoooooo!!!!!

ocenił(a) serial na 10
vega1337

[będzie mały spojler]

tylko to "już niedługo" to odcinki które już większość widziała :) zakładam że większość osób zastanawia się co będzie po wyjściu Hanka ze szpitala? (bo zakładam że trafi tam po próbie samobójczej czy czymkolwiek to była) Czy coś się zmieni w jego relacjach z Karen i Becą... Ale zbaczamy z tematu... dla mnie najlepsze są Sasha, Złodziejka winyli którą Hank poznał w spożywczaku, Karen, Felicia i Chloe (ta seksoholiczka, dziennikarka od programu kulinarnego)...

Ale Panowie pamiętajmy, że każdy ma inny gust a o nim się nie dyskutuje, i tak jednemu podoba się Sasha, innemu Mia, a jeszcze innemu Sue Collini :D