Nie wiem o tym serialu absolutnie nic, ale mam możliwość obejrzenia wszystkich sezonów i stąd moje pytanie - warto? Aktualnie waham się między Californication, a Rodziną Soprano
Bardzo warto, chociaż Soprano chyba dużo równiejsze od Californication, któremu mogę za sezony 1-3 z czystym sumieniem wystawic 9+, a dalej jest równia pochyła :)
zawsze można zacząć oglądać oba, a dalej idąc za tym, który Cię wciągnie :) do Rodziny Soprano jeszcze nie doszedłem, ale w planach jest. Niedawno skończyłem Californication i muszę po prostu przyznać, że będzie to niezapomniany obraz, do którego mam nadzieję powrócić jeszcze nieraz... Poza tym, takiego kaca serialowego nie miałem od czasów zakończenia Hoży Doktorzy
sopranos to legenda californication pierwsze 2 sezony moze pozniej coraz obrzydliwsze i plytsze mimo tego zabieram sie za 7 sezon bo lubie duchovnego:) ale z takim sopranos breaking bad czy homeland to sie nie ma co mierzyc
warto, ale tylko sezony 1-3 EWENTUALNIE jeszcze 4, reszta sezonow, zdecydowanie NIE
Daruj sobie takie teksty. Mnie na przykład podobały się wszystkie sezony i co teraz? Jeden rabin powie tak, drugi powie nie.
Dwa bardzo różne seriale zależy na co masz ochotę. Powiedz mi co Cię interesuję bo nie wiem który z nich polecić oba rewelacyjne.
Dziękuję wszystkim za odpowiedź, zapomniałam napisać jak skończyłam serial, że już nie potrzebuję wiedzieć czy warto :D Warto!
Obejrzyj pierwszy i drugi sezon. Te dwa są naprawdę niezłe (pierwszy mega, drugi troche gorszy jeśli dobrze pamiętam). Dalej będziesz oglądać ale to już z rozpędu, późniejsze sezony są już słabe.