PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151711
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

mógłby mnie ktoś oświecić jak to możliwe, że facet, który ma, jak to określa moody man-
ginę uprawia seks, w tym oralny?

ocenił(a) serial na 7
janis1609

na pewno oglądamy ten sam serial? bo jeśli tak to ty oglądasz bardzo niedokłądnie ;D

wacek1990

całkiem możliwe, że oglądam nieuważnie, bo zazwyczaj robie jeszcze coś poza tym. więc?

ocenił(a) serial na 9
janis1609

Czy ty serio pytasz czy sobie jaja robisz? Mam nadzieję, że to drugie, bo chyba nie można być aż tak tępym :)

delh

nie po to zadałam to pytanie aby mnie ktoś zwyzywał... może troszeczkę kultury.
widziałam kiedyś scenkę gdzie bates wyglądał jak rasowy eunuch. przy czym są sceny np akcja ze striptizerką, gdzie jest on obsadzony w roli dość aktywnego kochanka, co jest raczej niemożliwe w przypadku osoby nieposiadającej męskich genitaliów. to budzi moją konsternacje dlatego pytam i bardzo proszę o odrobinę szacunku dla kobiety.

ocenił(a) serial na 7
janis1609

aha jesteś kobietą to wiele wyjaśnia :P facet może schować całośc sprzętu między udami co sprawia wrażenie jak by miał wagine, co jest ulubionym zajęciam naszego bohatera gdy wychyli pare głębszych

wacek1990

:D dobrze, że żaden z moich facetów czegoś takiego nie robił ;]
dzięki za wyjaśnienie kolego, właśnie opcja z wykastrowanym bates'em w ogóle mi nie pasowała.
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
janis1609

robił robił, tylko jak nie patrzyłaś :D no o batesie można wiele powiedzieć ale na pewno nie że jest bez jaj, dosłownie i w przenośni :) pooglądaj jeszcze raz scenę z baru gdzie bates mówi "na myśl o tym krew spływa mi niżej... zaraz będzie trudno go utrzymać" to rozjaśnia cały twój proble

ocenił(a) serial na 9
janis1609

Ale z serialu ewidentnie wynika, że "męska wagina" to dość specyficzny żart nawalonego Batesa. A epizod ze striptizerką plus małżeństwo z Karen (która przecież nie związałaby się z wykastrowanym) potwierdzają to w 100%. Dlatego dziwię się jak można w ogóle takie pytania zadawać.

ocenił(a) serial na 7
janis1609

ojj rasowy eunuch tak by nie wyglądał. Kastracja nie polega na ucięciu członka,bo jak twoim zdaniem taki biedny eunuch by sikał??? Jaja się ucina(ło) moja droga, jaja.