PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151839
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

i showtime juz zamowilo 12 odcinkow na drugi sezon, to bardzo dobre wiesci, brawo.

Gobblin

SHO to dobrze zaprogramowana maszynka do robienia świetnych seriali i mają nosa co sie ludziom podoba. Czad ;-)))

Gobblin

Mam pytanko - z kąd taka informacja, że powstanie drugi sezon ? Możesz to potwierdzić czymkolwiek ?

ocenił(a) serial na 10
michaki999

Kiedy ma sie drugi sezon pojawic ???????????

michaki999

przypuszczam ze druga seria rozpocznie sie we wrzesniu 2008. tutaj jest link http://www.tv.com/californication/show/68749/story/10146.html?tag=story_list;tit le;0

Gobblin

No to świetnie.
Po pierwszych 2-3 odcinkach zastanawiałem się czy cała historia zamknie się w 12 odcinkach, ale na całe szczęście nie :D .
Tylko czekać na 2 sezon :D:D:D

ocenił(a) serial na 10
michaki999

Właśnie sciągnałem 6 odcinek uhuhuhu zaczynam oglądac :D
Serial poprostu kosmiczny, klimat, gra słowem, główna postac, chociaż reszta pobocznych bohaterów też na 10, no i sytuacje doprowadzające do łez :D Serial - mistrz.

ocenił(a) serial na 9
Gobblin

Źle przypuszczasz. W tekście nie ma mowy o starcie 2 serii. Są wzmianki o tym że serial debiutował we wrześniu i tyle. Może ktoś naprawde wie kiedy będzie 2 sezon?????????????

GOLONEK

gosciu zle to ja moge przypuszczac o premierze drugiej serii, ale przynajmniej rozumiem to co czytam :)

"Showtime has signed new comedy Californication to a second season, ordering up a dozen more episodes, says Variety. The call for a second season was made briskly, as the show only debuted in mid-August".

ocenił(a) serial na 9
Gobblin

Źle mnie rozumiesz. Mówię że w tekście nie ma słowa o tym kiedy dokładnie bedzie 2 sezon. Jest sporo o tym że bedzie i że 1 debiutował we wrześniu. A ja chce tylko wiedziec kiedy dokladnie 2 sezon :P

GOLONEK

dokladnej daty premiery to sie pewine nie doweimy szybko, rowniez ze wzgledu na strajk scenarzystow, mozna tylko przypuszczac ze jakos pod koniec lata 2008 ruszy drugi sezon.

ocenił(a) serial na 9
Gobblin

A szkoda bo fajny serial. A ten cały strajk niby popieram ale mnie zaczyna denerwowac :P