i showtime juz zamowilo 12 odcinkow na drugi sezon, to bardzo dobre wiesci, brawo.
SHO to dobrze zaprogramowana maszynka do robienia świetnych seriali i mają nosa co sie ludziom podoba. Czad ;-)))
przypuszczam ze druga seria rozpocznie sie we wrzesniu 2008. tutaj jest link http://www.tv.com/californication/show/68749/story/10146.html?tag=story_list;tit le;0
No to świetnie.
Po pierwszych 2-3 odcinkach zastanawiałem się czy cała historia zamknie się w 12 odcinkach, ale na całe szczęście nie :D .
Tylko czekać na 2 sezon :D:D:D
Właśnie sciągnałem 6 odcinek uhuhuhu zaczynam oglądac :D
Serial poprostu kosmiczny, klimat, gra słowem, główna postac, chociaż reszta pobocznych bohaterów też na 10, no i sytuacje doprowadzające do łez :D Serial - mistrz.
Źle przypuszczasz. W tekście nie ma mowy o starcie 2 serii. Są wzmianki o tym że serial debiutował we wrześniu i tyle. Może ktoś naprawde wie kiedy będzie 2 sezon?????????????
gosciu zle to ja moge przypuszczac o premierze drugiej serii, ale przynajmniej rozumiem to co czytam :)
"Showtime has signed new comedy Californication to a second season, ordering up a dozen more episodes, says Variety. The call for a second season was made briskly, as the show only debuted in mid-August".
Źle mnie rozumiesz. Mówię że w tekście nie ma słowa o tym kiedy dokładnie bedzie 2 sezon. Jest sporo o tym że bedzie i że 1 debiutował we wrześniu. A ja chce tylko wiedziec kiedy dokladnie 2 sezon :P
dokladnej daty premiery to sie pewine nie doweimy szybko, rowniez ze wzgledu na strajk scenarzystow, mozna tylko przypuszczac ze jakos pod koniec lata 2008 ruszy drugi sezon.