PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151692
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

rewelacja..........

ocenił(a) serial na 10

1 sezon wymiotła wszytko co do tej pory widziałem.........Duchovny złamał stereotyp swojego wizerunku po archiwumX............zabieram sie teraz za drugi sezon...............

ocenił(a) serial na 10
dazid21

nie rob tego zmienisz zdanie...seria skonczona po pierwszym sezonie i mamy happy ending:D wszystko sie sypie w drugim-nie chcesz tego widziec...

ocenił(a) serial na 7
Marcie

A ja CI powiem. Nie słuchaj koleżanki.

Szajba

No właśnie - przecież ten serial nie traci niczego ze swojego uroku w drugim sezonie :) Niektórych może zrazić to, że właściwie fabuła ciągle stoi w miejscu i Hank ze swoją eks się raz schodzi, raz rozchodzi, ale przecież ten serial ma przede wszystkim bawić, a jest się z czego pośmiać zawsze :)

ocenił(a) serial na 7
Albertino

no jasne, że serial nie traci w drugim sezonie, jest równie dobry. ja chcę jeszcze i jeszcze ;)

ocenił(a) serial na 10
dazid21

wlasnie dopiero w drugim sie film nakreca, w pierwszym odcinki sa praktycznie takie same za to w drugim wszystko jest max nie do przewidzenia i to jest najlepsze. mam nadzieje ze beda jeszcze odc po 10.. bo skonczylem na 9 i bylbym nie pocieszony jakby 10 byl ostatni..

ocenił(a) serial na 9
ciemun

Ludzie czytajcie więcej komentarzy. Chyba już w 5 tematach pisałem o tym, że sezon 2 będzie miał 12 odcinków.

ocenił(a) serial na 10
ciemun

No bo po co szukać ? Lepiej zachować jak każda inna istotna z grzechotką zamiast mózgu i publicznie użalać się.