1 sezon wymiotła wszytko co do tej pory widziałem.........Duchovny złamał stereotyp swojego wizerunku po archiwumX............zabieram sie teraz za drugi sezon...............
nie rob tego zmienisz zdanie...seria skonczona po pierwszym sezonie i mamy happy ending:D wszystko sie sypie w drugim-nie chcesz tego widziec...
No właśnie - przecież ten serial nie traci niczego ze swojego uroku w drugim sezonie :) Niektórych może zrazić to, że właściwie fabuła ciągle stoi w miejscu i Hank ze swoją eks się raz schodzi, raz rozchodzi, ale przecież ten serial ma przede wszystkim bawić, a jest się z czego pośmiać zawsze :)
no jasne, że serial nie traci w drugim sezonie, jest równie dobry. ja chcę jeszcze i jeszcze ;)
wlasnie dopiero w drugim sie film nakreca, w pierwszym odcinki sa praktycznie takie same za to w drugim wszystko jest max nie do przewidzenia i to jest najlepsze. mam nadzieje ze beda jeszcze odc po 10.. bo skonczylem na 9 i bylbym nie pocieszony jakby 10 byl ostatni..
Ludzie czytajcie więcej komentarzy. Chyba już w 5 tematach pisałem o tym, że sezon 2 będzie miał 12 odcinków.