PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151694
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

podczas gdy Hank z Becca patrzyli na odlatujacy samolot(chyba z karen odlatujaca do Nowego Jorku)odlecial w strone oceanu:P z tegoco mi wiadomo to z LA do NY nie leci sie przez ocean hehe

ocenił(a) serial na 9
daniel_32

Może samolot tylko nawraca, albo leci przez zatokę jakąś?

daniel_32

też to zauważyłem i już miałem pisać :>
Rzeczywiście, ten samolot leci dokladnie w przeciwną stronę ..
możliwe wytłumaczenia:
- samolot 'nawraca' powietrzu, pas startowy-jednokierunkowy (ktoś mógłby potwierdzić..?)
- nie jest powiedziane wprost, że to samolot, którym odleciała Karen, i np. Hank z Beca (po odprowadzeniu Karen) mogli się zwyczajnie zasiedzieć i podziwiać miłe okoliczności przyrody i inne odlatujące samoloty

O zatoce i dobrym kierunku nie może być mowy (sprawdzałem na google maps :p)

daniel_32

Czy ktoś już zauważył/pisał to tym..
że scena z ostatniego odcinka w drugim sezonie, kiedy Hank jedzie swoim porszakiem pożegnać się z Lew Ashby(przy jego posągu golfisty spotyka Mie) jest ta sama co z początku 1 odc. 1 sezonu, kiedy śni, że jedzie do kościoła (gdzie spotyka usłużna zakonnicę, która chce mu pomóc..) - ta sama lokacja: alejka, ogród, fontanny :)

daniel_32

a może mi ktoś wytłumaczyć co Karen zrobiła z samochodem pełnym gratów?

samolot pewnie nawracał nad oceanem, w końcu samoloty powinny startować i lądować pod wiatr ;)

ocenił(a) serial na 8
daniel_32

racjia hehe faktycznie Karen ładuje jakies graty do samochodu a potem leci samolotem.

ocenił(a) serial na 9
daniel_32

Kiedy pakowali samochód to wszyscy jeszcze mieli wyjechać z LA. Poza tym jaki problem zapakować tyle rzeczy do samolotu?

ocenił(a) serial na 8
KamiLPArsenal

a zauwazyl ktos ze 1 odcinek 2 serii zaczyna sie ta sama piosenka(california dreamin) ktora konczy sie ostatni odcinek 2 serii ;p i Hank spotyke ta surferke(Michelle) w pierwszym i ostatnim odcinku 2 serii heh

ocenił(a) serial na 10
daniel_32

Owszem, ale w pierwszym odcinku jest wersja oryginalna Mammas & Pappas a w ostatnim juz cover Shaw Blades (ale tez kozacka).

PS. Jak mnie ta reklama na gorze wkurrrrrr