PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=782191}

Cardinal

2017 - 2020
7,2 1,2 tys. ocen
7,2 10 1 1182
Cardinal
powrót do forum serialu Cardinal

Rozczarowałam się co do tego serialu,dziś na Ale Kino+ widzę,że będzie drugi sezon i zastanawiam się czy oglądać.Serial nie jest najnowszy a tak niewiele komentarzy,wygląda na to,że nie warto...

Natti72

Wartość produkcji oceniasz po ilości komentarzy na forum FW?...

jan_niezbedny0

Rozczarował mnie pierwszy sezon,nie doczytałeś? Trudno brać się za kontynuację,kiedy pierwszy sezon nie zachwyca. I owszem,komentarze czytam.Nie wszystkie i nie zawsze się nimi sugeruję,ale po coś one są.I po to samo coś piszę swoje.

Natti72

"...widzę,że będzie drugi sezon i zastanawiam się czy oglądać. Serial nie jest najnowszy a tak niewiele komentarzy, wygląda na to,że nie warto..."

To napisałaś właśnie o II sezonie, więc teraz nie wymyślaj, że czegoś "nie doczytałem".

jan_niezbedny0

A jednak nie doczytałeś,może po prostu nie dowidzisz ? Nie wnikam, ale skoro lubisz mieć ostatnie słowo,to niech ci będzie.

Natti72

Nie chodzi o ostatnie słowo, a po prostu o pisanie głupot. Chciałem tylko zwrócić uwagę na bezsens takiego podejścia do produkcji, ale ty od samego startu się jeżysz i wybierasz personalną pyskówkę oraz "argumenty" przedszkolaka. Bo po co odpowiedzieć na temat, skoro można od razu emocjonalnie wyskakiwać z gatek.

jan_niezbedny0

Więc nie wyskakuj.Przeczytaj raz jeszcze mój pierwszy post (OD PIERWSZEGO SŁOWA!) to dowiesz się,że serial mnie rozczarował.Więc jaki sens brać się za oglądanie kontynuacji? Zwłaszcza że brak jakichkolwiek opinii również o czymś świadczy...Czytaj od początku a nie wybiórczo i staraj się zrozumieć to,co czytasz.Nie pisząc bzdur,nie będziesz musiał wdawać się w personalną pyskówkę,jak to malowniczo nazwałeś.Miłego dnia mimo wszystko.

Natti72

Zamiast po prostu odnieść się do własnych słów, które są najlepszym dowodem na to, o czym pisałem, ciskasz się, jakby ci pinezkę pod tyłek podłożyli i jedyne, co masz w odpowiedzi na wszystko , to teksty typu: "nie - bo ty".
Ale przyznaję - pomyliłem się. Z niektórymi ludźmi nie ma sensu wchodzić w rozmowę.

jan_niezbedny0

Zgadzam się z tobą,nie potrafię dyskutować z kimś kto nie rozumie tego co czyta albo zwyczajnie pali głupa.Nie widzę też sensu dyskutowania z taką osobą.Nie bawi mnie to i szkoda czasu.

ocenił(a) serial na 9
jan_niezbedny0

Wiesz jak to jest - postawiła sobie tezę, i potem szukała argumentów żeby ją podeprzeć. W tym momencie nawet liczba komentarzy na FW się przyda ;)

Shedao_Shai

Szukała, szukała - i nie znalazła... :)