No witam. Trafiłam na stronę z tym serialem kilka miesięcy temu i widziałam, że ludzie narzekają że nie ma następnego sezonu, taka niedokończona historia itp. Moje pytanie : czy warto to obejrzeć i czy rzeczywiście jest niedokończona?
Fakt, to w sumie jedyny minus, przynajmniej pierwszego sezonu (właśnie zaczynam drugi). To co się dzieje spokojnie można było zmieścić w 7/8 epizodach, a nie w 12. Jest sporo dłużyzn i często wieje nudą. Ale poza tym klimat całości jest fantastyczny więc mimo wszystko warto.
Mi ciągle przypominał się "Nieśmiertelny", gdzie ten aktor grał Victora Krugera, złowieszcza postać hehe..
Nie mógłbym się bardziej zgodzić.
Jako całość serial jest genialny. Po skończeniu drugiego sezonu mocno doceniłem zawartość pierwszego, więc ostatecznie naprawdę WARTO.
Oczywiście na końcu - poza wrażeniem, że obejrzało się coś wybitnego, nietypowego i klimatycznego - pozostaje żal z powodu braku kontynuacji (a serial aż się o nią prosi)... ; (
Już nie mówię nawet o dalszym ciągu jako serialu (skoro fundusze były tu problemem...), ale np. książka, komiks... kurcze no COKOLWIEK. Tak bardzo chciałbym wiedzieć co dalej miałoby się wydarzyć...
Polecam!!!
Właśnie oglądnąłem pierwszy odcinek 2 sezonu. Rewelacja. Dzieje się więcej niż w kilku odcinkach pierwszego. Warto, warto.
Racja - rewelacja. Jednak moim zdaniem - po niezwykle tajemniczym sezonie pierwszym - odsłania trochę zbyt wiele. Chociaż z drugiej strony to i tak zbyt mało:)
Dla mnie w sam raz, może i odsłania za dużo, ale biorąc pod uwagę, że więcej sezonów nie nakręcili to trzeba się cieszyć :) Każdy odcinek jest świetny!