PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110868}

Carnivàle

2003 - 2005
7,9 8,8 tys. ocen
7,9 10 1 8790
8,7 7 krytyków
Carnivàle
powrót do forum serialu Carnivàle

Warto?

ocenił(a) serial na 8

Za jakiś czas chciałabym obejrzeć ten serial, czy warto?

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

zdecydowanie warto! Pewna odmiana w zalewie seriali kręconych na jedno kopyto.

ocenił(a) serial na 10
sitael1984_2

Stary, to mógł być serial lepszy od Lost`a, gdyby go ukończono. Rewelacja.

ocenił(a) serial na 10
zatracony

I tak jest lepszy. Zachęcam do powtórki z nowymi subami, jak skończę.

ocenił(a) serial na 10
sab1970

Ehhh.... wiem, że lepszy. Ale za brak kontynuacji 9/10. Lost dostał ode mnie 10 właśnie za klamerkę. GUPIE HBO!
Kiedy skończysz? Chętnie obejrzę z nowymi. Ale i tak największym wyzwaniem dla tłumacza pozostanie Deadwood.

ocenił(a) serial na 10
zatracony

Jestem w połowie 1 sezonu. Raz idzie szybciej, raz wolniej, ale ciągle do przodu. Myślałem nad Deadwood, ale serial ma tłumacza, więc nie będę lazł komuś w paradę. ;)

ocenił(a) serial na 10
sab1970

daj jakiegoś linka do Twoich napisów, nawet jak nie masz wszystkich, Chce obejżeć ponownie, a drażnią mnie te co są napisy... byłbym wdzięczny !

ocenił(a) serial na 10
UPADLY_WIDZ

Póki co jestem w trakcie 10 odcinka 1 sezonu. Napki dostępne na napisy24 i na stronce grupahatak.
Dobrej zabawy przy tym świetnym serialu.

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Oj baaardzo warto. Nawet nie ukończony jest moim zadaniem genialny. Skończyłem oglądać jakieś 2 tygodnie temu a do dzisiaj czuję, jakąś wewnętrzną pustkę przez to, że już nie ma więcej odcinków i nie będzie...

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Nawet się nie zastanawiaj tylko oglądaj! nigdy nie byłam taka zachwycona po oglądnięciu jakiegokolwiek serialu!

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Jeśli chodzi o seriale HBO jest niedoścignione. Polecam Carnivale z czystym sumieniem.

ocenił(a) serial na 8
John_Doe_Kobayashi

Zaczęłam oglądać. Jestem po drugim odcinku i jestem zachwycona.

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Otóż nie, nie warto....Dlaczego? Odpowiedź prosta... Jeśli zaczniesz oglądać ten serial, skończysz tak jak ja ( i jak mniemam, jak większość osób wypowiadających się wcześniej) mianowicie jako osoba bardzo wkurzona faktem, że takiego działa nigdy nie dokończono, ale szmiry dla mas produkuje się hmm...masowo. Serial jest wspaniały, cudowny, inny (chyba najwłaściwsze słowo), chociaż jak ktoś poruszył w innym temacie, nieco się ślimaczy. Być może gdyby nieco przyspieszono akcję w pierwszym sezonie, nie zaś dopiero w drugim, serial wytrwałby dłużej. I właśnie fakt że go przerwano pozostawia największy niedosyt.

Dlatego też uważam, że nie warto. Bo gdy już go "skończysz" będziesz żałować, że ten koniec nadszedł tak szybko. Ja żałuję do dzisiaj i pewnie nie tylko ja.

Pzdr

ocenił(a) serial na 10
DeSirco

Dokładnie. Qrcze, na cholerę ktoś nakręcił Carnivale? Zabić..... :)))))