Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27469
6,8 4 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

ten odcinek miał w sobie magię :))

1 moment gdy Csatle mówi Beckett co w neij podziwia :)) rany, to było piękne! widać, ze to coś więcej niż tylko zauroczenie ;) on ją po prostu kocha :))

2gi magiczny moment - scena gdy Casle patrzy na drzwi, a Beckett za nimi stoi i zastanawia się czy nacisnąć klamkę...

3ci moment - gdy w samolocie Beckett czyta list od Royca, i końcowe słowa 'if only..."

PIĘKNE! piękne i ejszcze raz piękne! :D

nei mogę doczekać się finału ^^

heh, i podobał mi się motyw jak stewradessa mówi do Beckey, ze ma miejsce w 1szej klasie, a tam Vaste mówiący 'szampana'? ;) heheh, wiedziałam, zę tak będzie ;P ale ta secan mnei rozbawiął, podobnei jak Ryan i Esposito ściemniający, ze nie wiedza why Beckett niedzwoniął ;P ehheh,
lubie tę ich całą ekipę :D łącznie z szefem ;P

i uważam, zę serial jest świetny! :) po prostu :D

ocenił(a) serial na 9
onlylove

przepraszam za lierówki :/ jestem tak zmęczona, że ich nei zauważyłam - nei jakiś Vaste, tylko Castle of course ;P

ocenił(a) serial na 10
onlylove

i odcinek 22 :) Ale przyznac trzeba ze ten byl odbiciem sie od juz uklepanego schematu. bradzo fajnie sie ogladalo

alusjan

Istotnie, schemat był wyczuwalny w kilku miejscach i można było za nim podążać lub dyskutować z nim. Wybrano najłatwiejsze rozwiązanie, czyli podązano z nurtem, ale odcinek był całkiem udany... choć mógł być lepszy. IMO Royce wprowadzał do serialu ciekawe emocje, a "pozbycie" się go z obsady już teraz było błędem... w przyszłości mógłby nieźle zamieszać.

ocenił(a) serial na 9
alusjan

ojej :/ faktycznei 22 :P pomyliło mi się hehe, miałam serialowy dzień, nikita, chirurdzy, house, how i met... no i gafa ;)
ja też uważam, że mogli Royca zostawić :))