Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27469
6,8 4 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

4x10 "Cuffed"

ocenił(a) serial na 7

SPOILERY Odcinek zapowiada się bardziej niż ciekawie. Rick i Beckett budzą się w nieznanym miejscu przykuci razem kajdankami... nie wiedząć jak do tego doszło.

3 sneak peeki poniżej. :D
http://www.spoilertv.com/2011/11/castle-episode-410-cuffed-3-sneak-peeks.html

ocenił(a) serial na 10
milkaway

Oj to był genialny odcinek. Ktoś niedawno pisał, że serial traci poziom, ten odcinek udowodnił,że jest wręcz odwrotnie. Po kolei co mi się szczególnie podobało:
+scenariusz - dawno nie było tak dobrze nalisanej historii. Wszystkie elementy serialu były idealnie wyważone. Nawiązania do poprzednich odcinków nie dominowały, dramat, kryminał, komedia i nawiązania do horroru cudownie się przeplatały.
+ Kurcze, nie sądziłam, że to napiszę,ale zaczynam lubić panią kapitan.Chyba dlatego, że ona polubiła i zaakceptowała w końcu Ricka.
A minusów będę szukać jak obejrzę odcinek drugi raz, choć to nie oznacza,że je znajdę.
I oczywiście czekam na następny odcinek chociaż uważam, że ten tytuł to podpucha, żeby fani narobili sobie nadziei.

ocenił(a) serial na 7
Czokolino

Dlaczego podpucha? W następnym odcinku mamy ślub Jenny i Kevina, więc "Till death do as part" - "Póki śmierć nas nie rozłączy" wydaje sie bardzo a propos. :)

Odcinek był świetny, twórcy cały czas puszczali oko do fanów Ricka i Beckett, od pozycji w jakich próbowali przesunąć tę lodówą do dźwięków, które z siebie cały czas wydawali. ;) Castle w końcu powiedział na głos to, co czasem przeszkadza mi w Kate - zawsze musi przewodzić i mieć ostatnie słowo.
Ostatni dialog to na pewno przełom w ich relacjach - po raz pierwszy Kate odpowiedziała pozytywnie na "zaloty" Ricka.

milkaway

odcinek super - zarówno początek jak i końcówka i tekst Kate :-) chyba za jakiś czas wrócę do I sezonu żeby zobaczyć jak to się wszystko rozkręcało ;-)

ocenił(a) serial na 10
elephant21c

ja już obejrzałam całość drugo raz :) jak czekałam na 4 sezon :)

ocenił(a) serial na 6
milkaway

odcinek faktycznie bardzo fajny, jednak popsuło go dodanie tygrysa - wg mnie to trochę przesada

asztan

Niby dlaczego? Na tym sie opierała fabuła calego odcinka... Powiem szczerze jakby to byla jakas mafia/handlarze ludzmi badz cokolwiek z typowo kryminalnym tematem zwiazane, to by byl 'dzien jak codzien"

ocenił(a) serial na 9
milkaway

extra odcinek;) luuuuuuuuubię toooo!