Który sezon leci na tvp2 o 17 od poniedziałku do piątku? Ile ten serial ma sezonów?
W tej chwili leci 3 sezon dokładnie odcinek 17. Z tego co widziałam to programie na tym sezonie tvp skończy emisję. A z aktualnych sezonów to teraz jest 5.
Bardzo dziękuję za odpowiedź :)
Jaka szkoda, że tvp2 kończy emisję..:( Akurat teraz, gdy postanowiłam oglądać..;/
TVP2 w ogóle należy zlinczować za możliwe NAJGORSZE potraktowanie świetnego serialu. Mieli dobrą oglądalność i rosnące stabilnie słupki przy wieczornej emisji w czwartkowe wieczory jesienią 2010 i do wiosny 2011, ale dostali polecenie z centrali znalezienia miejsca w ramówce na nowy serial ze Stenką. I debile wywalili Castle... Tamten serial ze Stenką był kiepski i szybko zleciał z anteny, ale zamiast szybko przywrócić Castle i dalej budować oglądalność, to nie - odłożyli na półkę na ponad rok, tak żeby ludzie całkowicie o serialu zapomnieli. Teraz na jesieni zaczęli w pośpiechu emitować 3 sezony, które kupili na początku, bo kończyła im się licencja i wcisnęli bezmyślnie w najgorszą możliwą porę emisji, bo kto ogląda dwójkę, gdy na jedynce leci teleekspress, a poza tym o 17-tej to nikogo nie ma w domu. I teraz TVP2 będzie miała doskonałą wymówkę, żeby nie kupować czwartego i dalszych sezonów, bo te emisje Castle'a o 17-tej miały fatalną oglądalność. Żeby ich szlag trafił!
Jagodajulia, jeśli masz Universal Channel, to poczekaj na powtórkowe emisje 4-go sezonu u nich zanim w lutym albo w marcu przyszłego roku zaczną emitować 5-ty sezon.
Katarzynag2, dziękuję za radę :) Niestety nie ma tego kanału, ale już zaczęłam nadrabiać sezony :) Skończyłam pierwszy sezon i jestem w połowie drugiego sezonu :) I oczywiście skończyłam na tvp2 oglądać ten trzeci.
Tak, niestety 17 to trochę niewygodna godzina... głównie ze względu na Telexpress, ale nie tylko :) Dzięki rodzicom mam telewizor w pokoju, więc mogłam sobie pozwolić na oglądanie :) Jednak od września coś innego oglądałam o tej porze... ale ostatnio zaczęłam Castle i nawet mi się spodobał :)
Oj, tak. TVP2 często potrafi wkurzyć. Ja kiedyś oglądałam na tym kanale CSI:LV, ale jak zaczęli zmieniać porę (dzień i godzinę) emisji to dałam sobie spokój. Tylko House zawsze był o tej samej porze... Jednak dobrze, że chociaż emitują to CSI:LV. tvn mnie bardziej wkurzył, jak zakończył emisję Monka i NCIS. Jak mnie to zirytowało... Teraz kończą mu się seriale (Prawo Agaty, Lekarze itp, itd), to pewnie znowu będą emitować amerykańskie seriale, ale pewnie tylko kilka miesięcy...
Monk leci na Universalu od początku, często oglądam, bo go naprawdę lubię :) A drugi sezon Castle'a leci w środy o 21:00 na AXN. Przy okazji, zapraszam na Facebook'a na oficjalny polski fanpage serialu :) - https://www.facebook.com/Castle.Poland