PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27303
6,7 6 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Chciałem podzielić się z Wami informacja odnośnie wznowienia serialu Castle na 5. sezon.
Jest to wiadomość sprawdzona, opublikowana na oficjalnej stronie serialu na portalu
facebook.com Mam nadzieje, ze cieszycie się równie mocno jak ja. Pozdrawiam wszystkich
fanów serialu!!!

ocenił(a) serial na 7
MarekAntonivsz

Czyli bez niespodzianki. :)

milkaway

I bardzo dobrze. W tej chwili jest to prawdopodobnie jeden z najlepszych seriali 'na rynku.';) Widownia tez ogromna, więc przyszłość chyba na razie wiecej niż bezpieczna. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 7
MarekAntonivsz

Też tak myślę, ale wczoraj pierwszy raz od miesięcy spojrzałam na cyferki ogladalności i troszkę się jednak zaniepokoiłam. Podobnież czwarty sezon miał największą widownię ogółem z wszystkich jak dotąd, ale najmniejszą w grupie docelowej (18-49). Tak więc, przed twórcami stoi nie lada zadanie, a że materiał też mają dosyć ryzykowny (związek Beckett i Ricka) to mocno trzymam kciuki, żeby nie potknęła im się noga. Myślę, że 5 sezon może być decydujący. Jeśli wyjdą w nim obronną ręką, to mogą dobić do 8 sezonu. Jeśli zawalą temat, to będzie początek końca.
Również pozdrawiam. :)

milkaway

Masz rację. Miejmy nadzieję, że ten wątek zostanie poprowadzony w dobrą stronę...!:)

Pozdrawiam

MarekAntonivsz

Tak :) MarkuAntonivszu ~ "W tej chwili jest to prawdopodobnie jeden z najlepszych seriali 'na rynku.';)"
POZDRAWIAM !

basia73_filmweb

Cytat brzmi znajomo.^^

Cieszę się, że podzielasz mój entuzjazm.

Pozdrawiam :)

MarekAntonivsz

Muszę się przyznać iż długo przymierzałam się do tego serialu. .
A z odcinka na odcinek moja sympatia rosła i rosła. . aż CASTLE stał się jednym z moich ulubionych Seriali. Jest w nim zagadka, jest humor. . :))

basia73_filmweb

... jest Castle i Beckett - świetnie dobrani aktorzy! To dzięki nim, a w szczególności genialnemu Castle'owi tak długo trwa ten serial!!!<3

MarekAntonivsz

TAK !! Znakomita para :-):-)

ocenił(a) serial na 8
MarekAntonivsz

No to na jesień powrócą dwa seriale, które oglądam Agenci NCIS (sezon 10) i Castle. Dobra wiadomość.

Pavvelinho

Zdecydowanie jest to doskonała wiadomość - nie wiem, co bym ze sobą robił, po skończeniu wkuwania tomów prawa, w czasie wolnym...^^

ocenił(a) serial na 10
Pavvelinho

To super!!! Ja również czekam na te seriale jeszcze tylko 3 miesiące,jakoś to przeżyję..chyba :* POZDRAWIAM :D

ocenił(a) serial na 7
MarekAntonivsz

A ktoś wie, kiedy mniej więcej pojawi się V sezon?
Już nie mogę się doczekać, by znów mieć dobrą wymówkę, by się nie uczyć :D

Nefertari

Mniej więcej wrzesień, z tego artykułu tak przynajmniej wynika.

http://www.wetpaint.com/castle/articles/when-does-castle-season-5-premiere

Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 7
MarekAntonivsz

Dzięki serdeczne!
Pozostaje uzbroić się w cierpliwość.

Nefertari

Powiadają, iż "cierpliwość jest cnotą", ale jak tu być cierpliwym przy tak doskonałym serialu!^^

ocenił(a) serial na 7
MarekAntonivsz

Pierdzielić cnotę, ile można oglądać ten sam fragment w nieskończoność. Chcę więcej ;)

ocenił(a) serial na 7
Nefertari

Nowe sezony zwykle rozpoczynają się w 3 lub 4 tydzień września, więc obstawiam, że premierowy odcinek będzie 17 lub, co chyba bardziej prawdopodobne, 24 września.

ocenił(a) serial na 8
MarekAntonivsz

Dziękuje !!!!!!!!!!

Ambrozja_1975

Ależ nie ma za co.;)

Pozdrawiam

MarekAntonivsz

polecam stronkę tvfanatic.com/shows/castle/ . jeśli są jakieś interesujące newsy na temat serialu, to właśnie tam. stamtąd wiem, że podobno 5 sezon ma się zacząć "rankiem następnego dnia", tak, żeby nas widzów nie ominęło nic :)

ocenił(a) serial na 9
saihitei23

też czekam na 5 sezon, zostało jeszcze niewiele ponad 3 miesiące :)