PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27306
6,7 6 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Rick i Kate

ocenił(a) serial na 10

Jak sądzicie, kiedy doczekamy się pierwszego pocałunku?

ocenił(a) serial na 10
katarzynag2

do zależy który sezon oglądasz;)
ja oglądam 3 i nadal czekam, chociaż może to czekanie jest najfajniejsze;)

guga15

Czekanie jest naprawdę fajne, ale ja już nie mogę. Mogliby jakiś mocniejszy flirt dać

ocenił(a) serial na 10
guga15

Też 3-ci, na bieżąco :)
tak sobie myślę, że w 2-giej połowie sezonu może być jakaś sytuacja, która doprowadzi do gorącego pocałunku, ale coś więcej, to chyba dopiero później...

katarzynag2

Też mi się tak wydaje, bo już teraz są takie lekkie znaki. Robi się coraz cieplej

ocenił(a) serial na 10
karola1001

Wszystko zależy od scenarzystów xd Moim zdaniem jeszcze długo będą nas trzymać w niepewności ;P

ocenił(a) serial na 10
Rybka114

chociaż w każdym odcinku czekam na pocałunek to myślę ze dobrze ze go nie było :P pocałowaliby się i co dalej?byliby para?bezsensu bo by caly urok ich relacji zniknął ale znowu jakby pocałowali i udawali, ze się nic nie stało to tez bezsensu. Swoje wiemy, ze R i K są w sobie zakochani- cały komisariat tez to wie,szkoda ze głowni zainteresowani nie:P

ocenił(a) serial na 8
guga15

Wiedzą ale boją się sami przed sobą do tego przyznać:D.

ocenił(a) serial na 10
katarzynag2

Jeszcze długo długo nic, jeśli będzie tak jak w serialu "Bones" gdzie już leci 6 sezon a "napięcie" między parą bohaterów trwa. No albo w serialu "House" gdzie House jest wreszcie z Cuddy w 7 sezonie. Ale może też być inny scenariusz, że poprostu wcześniej się pocałują ale oczywiście coś stanie im na drodze i np. po tym jak już się pocałują nagle pojawi się jakaś natrętna kobieta w życiu Castla, która nagle sama go pocałuje i akurat z daleka zobaczy to Kate no i oczywiście nastąpi szybkie "zerwanie" ale nadal zostańmy przyjaciółmi i pracujmy razem. Tudzież jest jeszcze 3 scenariusz w takich sytuacjach, że np. pocałują się pod wpływem alkoholu lub pod wpływem stresu czy sytuacji będąc na przykład przetrzymywanym w jakimś małym pomieszczeniu przez kogoś a widmo śmierci będzie krążyć nad nimi no i w takiej sytuacji zaczną mówić sobie swoje sekrety marzenia i nagle się zbliżą i cmok. Ale po wszystkim stwierdzą, że to było pod wpływem chwili i się nie liczy ;) No ale suma sumarum będzie co ma być :)

Hans

Albo po prostu okaże się, że to był tylko sen albo czyjaś fantazja ;)

katarzynag2

A propos pocałunku SPOILER SPOILER http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108019,8773098,Castle___jest_ZDJECIE.html SPOILER SPOILER

iga_zarnowska

http://www.tvguide.com/News/Castle-Beckett-Kiss-1026417.aspx

ocenił(a) serial na 10
_LG_

Ów pocałunek będzie miał miejsce w odcinku 13 trzeciej serii pt. "Knockdown ". Pozostaje nam uzbroić się w cierpliwość :)
Widać już dlaczego taki rozrzut w emisji odcinków, kręcą je na bieżąco.

ocenił(a) serial na 10
aluncik87

Dopiero? Ja jestem dopiero w I sezonie

ocenił(a) serial na 10
samosia94

Witaj na pokładzie! :)
Pierwszy sezon jest bardzo krótki, bo tylko 10 odcinków, drugi już zdecydowanie dłuższy, bo "aż" 24 :)
W sumie to i tak ten pierwszy prawdziwy pocałunek jest bardzo szybko, inne seriale czekają z tym znacznie dłużej... ;)

ocenił(a) serial na 10
aluncik87

Jaki rozrzut? Ta przerwa między 3x10 a 3x11 i tak jest krótka, inne stacje mają bardzo brzydki zwyczaj robienia nawet kilkumiesięcznych przerw w emisji seriali...