do zależy który sezon oglądasz;)
ja oglądam 3 i nadal czekam, chociaż może to czekanie jest najfajniejsze;)
Też 3-ci, na bieżąco :)
tak sobie myślę, że w 2-giej połowie sezonu może być jakaś sytuacja, która doprowadzi do gorącego pocałunku, ale coś więcej, to chyba dopiero później...
Wszystko zależy od scenarzystów xd Moim zdaniem jeszcze długo będą nas trzymać w niepewności ;P
chociaż w każdym odcinku czekam na pocałunek to myślę ze dobrze ze go nie było :P pocałowaliby się i co dalej?byliby para?bezsensu bo by caly urok ich relacji zniknął ale znowu jakby pocałowali i udawali, ze się nic nie stało to tez bezsensu. Swoje wiemy, ze R i K są w sobie zakochani- cały komisariat tez to wie,szkoda ze głowni zainteresowani nie:P
Jeszcze długo długo nic, jeśli będzie tak jak w serialu "Bones" gdzie już leci 6 sezon a "napięcie" między parą bohaterów trwa. No albo w serialu "House" gdzie House jest wreszcie z Cuddy w 7 sezonie. Ale może też być inny scenariusz, że poprostu wcześniej się pocałują ale oczywiście coś stanie im na drodze i np. po tym jak już się pocałują nagle pojawi się jakaś natrętna kobieta w życiu Castla, która nagle sama go pocałuje i akurat z daleka zobaczy to Kate no i oczywiście nastąpi szybkie "zerwanie" ale nadal zostańmy przyjaciółmi i pracujmy razem. Tudzież jest jeszcze 3 scenariusz w takich sytuacjach, że np. pocałują się pod wpływem alkoholu lub pod wpływem stresu czy sytuacji będąc na przykład przetrzymywanym w jakimś małym pomieszczeniu przez kogoś a widmo śmierci będzie krążyć nad nimi no i w takiej sytuacji zaczną mówić sobie swoje sekrety marzenia i nagle się zbliżą i cmok. Ale po wszystkim stwierdzą, że to było pod wpływem chwili i się nie liczy ;) No ale suma sumarum będzie co ma być :)
A propos pocałunku SPOILER SPOILER http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108019,8773098,Castle___jest_ZDJECIE.html SPOILER SPOILER
Ów pocałunek będzie miał miejsce w odcinku 13 trzeciej serii pt. "Knockdown ". Pozostaje nam uzbroić się w cierpliwość :)
Widać już dlaczego taki rozrzut w emisji odcinków, kręcą je na bieżąco.
Witaj na pokładzie! :)
Pierwszy sezon jest bardzo krótki, bo tylko 10 odcinków, drugi już zdecydowanie dłuższy, bo "aż" 24 :)
W sumie to i tak ten pierwszy prawdziwy pocałunek jest bardzo szybko, inne seriale czekają z tym znacznie dłużej... ;)