Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27469
6,8 4 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Wątek romantyczny

ocenił(a) serial na 8

Czy mi się wydaje czy twórcy kompletnie nie potrafią go poprowadzić?

[Lekki SPOJLER nt zakończenia 2 sezonu]:

Najpierw w parę odcinków po tym jak Castle właściwie uratował Beckett ostrzegając o bombie w mieszkaniu ta po paru odcinkach znajduje sobie pojawiającego się z nikąd chłopaka.

Teraz w 3 sezonie, pod koniec ostatniego odcinka którego oglądałem (czwartego) pani detektyw odchodzi obejmując nie wiadomo kogo, mimo że była bardzo niepocieszona kiedy Castle pogodził się z byłą żoną parę odcinków temu i strzelała focha.

krzym1

To oglądaj dalej ;) a "nie wiadomo kto" ma na imię Josh AKA DMB, i wszyyyscy go kochają ;)

Swoją drogą, to że ktoś kogoś ratuje, nie oznacza jeszcze, że tego kogoś kocha, a poza tym, dlaczego Beckett miała pomyśleć, że Castle ją kocha, skoro 2 odcinki po tym ostrzeżeniu przed bombą Castle znalazł sobie ekhm no powiedzmy krótkoterminową dziewczynę. Poza tym Shlemming (Demming) nie pojawił się znikąd.

ocenił(a) serial na 8
Malcaria

Fakt, ale sprawiała wrażenie zainteresowania Castlem dość często (zwłaszcza że przyznała że jego książki pomogły jej po śmierci matki), a "ocalenie" wydaje mi się że miało by na to wpływ. A to że Rick nie ogranicza się do niej jednej, nie jest dla mnie zbyt dziwne, przy ciągłym zachowywaniu przez nią dystansu mimo upływu czasu.
Ogólnie, nie trzyma się to kupy tak solidnie jak powinno.

krzym1

Powiem tak, jak dla mnie to Beckett sama nie wie co czuje do Castle'a, i... no po prostu oglądaj dalej bo ciężko się wypowiadać z ograniczeniem odcinków z których mogę przytoczyć argumenty. ;)

Moim zdaniem między innymi dlatego, że Castle pogodził się z byłą żoną Beckett stwierdziła, że związek jej i Castle'a nie miałby szans, z resztą ona wciąż nie wie czego może się po nim spodziewać... i jak już mówiłam, oglądaj dalej.