Też odnosicie wrażenie, że Castle z sezonu na sezon wygląda gorzej, a Beckett coraz lepiej?
Zwykle jest na odwrót w przypadku kobiet i mężczyzn, ale Richard nabrał trochę kilogramów, a
dłuższe włosy/operacje plastyczne nadały urodzie Kate jakiś bardziej klasyczny charakter.
Kate pięknieje z sezonu na sezon, rozkwita.. a te długie włosy? ah!.. osobiście ją ubóstwiam! Castle faktycznie coś się niedobrego zadziało ale czy ja wiem czy on kiedyś był wyjątkowo urodziwy? Chyba największy jego urok to gadka i ten zawadiacki uśmiech, który wynagradza wszystkie jego niedoskonałości..
no,ja sie zgadzam calkowicie.kate niesamowita!nawet jako kobieta musze przyznać ,że pięknieje.richard,no cóż ,minęło troche czasu od pierwszego sezonu...
Kate zdecydowanie lepiej wygląda obecnie niż w pierwszy sezonie. Szczególnie w rozpuszczonych włosach, bo w spiętych to tak średnio mi się podoba. Co do Castla, to szczególnie pod koniec 4go sezonu było widać, że przytył, ale teraz w 5 imo jest trochę lepiej znowu. Ale ogólnie on nigdy nie był ciachem, ma w sumie po prostu mnóstwo uroku :)
Przede wszystkim, Stana miała jedynie operację nosa, ale żadnych innych operacji plastycznych.
Co do Nathana, niestety wieku nie da się oszukać, panowie po przekroczeniu 40-tki z reguły zaczynają gorzej wyglądać, Nathan ma już prawie 42 lata.
A panie po przekroczeniu 40-tki wciaz wygladaja na osiemnastki?
Moja dawna dziewczyna zawsze powtarzala, ze to faceci maja lepiej. Facet nie musi miec nieskazitelnie gladkiej cery. Zmarszczki czasem dodaja facetowi powagi i uroku, ktorego mogl nie miec w nadmiarze gdy byl mlodziencem. Zmarszczki u kobiet, niezaleznie od tego co o tym pisze prasa kobieca, dla wiekszosci facetow nie sa szczegolnie atrakcyjne.
Stana ma dopiero 34 lata, prowadzi zdrowy tryb życia, nie pali, uprawia sporty wszelkiego rodzaju, m.in. biega w maratonach od czasu do czasu, jak np. w zeszłym roku przebiegła kilkanaście kilometrów w Triathlonie w Malibu na rzecz Szpitala Dziecięcego w Los Angeles. I wie, jak dbać o cerę bez konieczności operacji plastycznych. To wystarczy :)
Sporty wszelkiego rodzaju to troche za duzo powiedziane. Stana Katic jest sliczna, ale raczej nie ma sylwetki sportsmenki. Jest po prostu piekna kobieta w typie modelki, a nie atletki.
Nie zmienia to faktu, ze plec brzydsza ma troche latwiej z wiekiem. U plci brzydszej uroda nie pelni az tak waznej roli.