PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27341
6,8 8 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Dowiedziałem się że najnowsze odcinki serialu będą wypuszczane nie co tydzień a co dwa tygodnie. Ponieważ również w poniedziałki o tej samej porze będzie wychodził serial
"Revenge".
Mam tylko nadzieje że nie zamierzają zdjąć Castl'a ;)

I proszę o zmianę dat(w USA) premier na naszej stronie odcinków:
Season 4, Episode 9 - Kill Shot (21 Listopad, 2011)
Season 4, Episode 10 - Cuffed (5 Grudzień, 2011)

ocenił(a) serial na 7
Vinvan

Jasne, że nie zdejmą serialu, radzi sobie świetnie. Przecież zbliża się okres świąteczno-noworoczny, kiedy to ramówki zostają wywrócone do góry nogami. Wszystko wróci do normy w styczniu. To jest pewne, że Revenge będzie w poniedziałki przez parę tygodni? Z ramówki ABC na listopad wynikało, że Castle wyemituje nowe odcinki 21 i 28 listopada, a potem przerwa świąteczna. Natomiast Revenge jak zwykle w środy i nic nie słyszałam o planowanym przeniesieniu na inny dzień. Z jakiego źródła masz info?

Vinvan

Kompletnie nie mam pojęcia skąd masz takie informacje... z tego co ja wiem to w najbliższy poniedziałek będzie 4x09, w następny będzie powtórka Heroes and Villains, a po tamtym tygodniu 4x10. Związane jest to z tym, że sezon serialowy ma około 35 tygoni, a Castle ma mieć 24 odcinki, co oznacza, że przez co najmniej 11 tygodni różnie porozrzucanych będziemy mieć przerwy lub powtórki ;).

ocenił(a) serial na 9
Vinvan

"Przecież zbliża się okres świąteczno-noworoczny, kiedy to ramówki zostają wywrócone do góry nogami. Wszystko wróci do normy w styczniu."
Nie pisałem nic o zdjęciu serialu tylko wyraziłem swa obawę, ot co. Więc sadze że jeśli to co piszesz jest ... czynnością która się sezonowa powtarza to sprawy nie ma, a za wszelkie straszenie fanów przepraszam(nie to było na celowniku).
Info o pojawieniu się serialu "Revenge" w czasie antenowym "Castle" może wynikać, jak wspomniałaś, z szalonego koła jakim jest okres przedświąteczny.
Info o tym znalazłem na abc.com ... ale podejrzewam, jak już wcześniej wspomniałem, że może być to spowodowane pojawieniu się kilku przedświątecznych programów i w styczniu wszystko wróci do normy.

Co to daty 9 odcinka to przepraszam, bo nie przyjrzałem się dokładnie a była już jego data premiery tutaj podana. Wiec przepraszam za to ... mój błąd. Planowaną datę 10 odcinka znalazłem na:
http://www.sidereel.com/Castle/season-4

To chyba wszystko co ja i wy chcieliście wiedzieć. Moje obawy zostały przyjemnie rozwiane, za co dziękuje.

P.s.
Dziękuję również za info odnośnie trwania sezonu serialowego. ;)