PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27303
6,7 6 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Mam pytanie szukam ciekawego serialu, czy warto temu poświęcić swój czas????

ocenił(a) serial na 7
agitar

Moim zdanie jak najbardziej :) Nudne odcinki się nie zdarzają, są świetne wątki kryminalne a do tego dawka humoru i ciekawe relacje pomiędzy bohaterami. Polecam!

ocenił(a) serial na 7
agitar

Zależy czego szukasz. Patrząc na seriale jakie oglądasz i jak oceniasz, może Ci się spodobać. Jest to lekki serial komediowo-kryminalny. Film broni się głównie dobrze napisanymi dialogami komediowymi oraz niektórymi ciekawymi wątkami. Aktorzy wykonują swoje zadanie również dobrze. Ja te seriale nazywam "do posiłku". Choć nie jest to serial mający rozmach Gry o tron czy mający dopieszczone dekoracje jak Man Men, nie ma też wielkich zawiłości, ale miło się ogląda :D Na pewno nastaw się na serial lekki, ale mimo to dość dobrze dopracowany.

agitar

Mimo, że nie gustowałam w tego typu serialach- to juz po pierwszym odcinku wiedziałam, że bedę oglądać do końca ostatniego sezonu. Jak dla mnie rewelacja. Mega humor, fajna fabuła, super gra aktorska. Polecam!

ocenił(a) serial na 9
Lusinka1984

całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja ubóstwiam Castla. Kiedyś w telewizji przypadkowo trafiałam na odcinki, obejrzałam kilka i jakiś czas temu zaczęłam oglądać w internecie od 1 odcinka 1 sezonu, teraz już jestem w połowie 6 sezonu, dosłownie chłonęłam te odcinki, czasem po kilka dziennie. Jest to bardzo dobry serial kryminalny, zagadki, jakieś tajemnice, rozwiązywanie spraw, zdobywanie informacji, jest to po prostu interesujące, w zależności od tego oczywiście kto co lubi. Poza tym wszystkim główni bohaterowie są niesamowici, mają fantastyczne dialogi, scenki, reakcje, docinki. Naprawdę polecam.

maaajenka

:) Mam tak samo. Zdarzyło się ogladać od rana do wieczora heh
Chyba nie spotkałam sie z tak dobrym serialem kryminalnym. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Lusinka1984

rozumiem to doskonale;) ja już później postawiłam sobie limit 2 odcinki dziennie, ale naprawdę zafiksowałam się tym na maksa.

maaajenka

cieszę się, że nie ja tylko dzielę ten los :)

ocenił(a) serial na 9
Lusinka1984

:) znowu Cię popieram. Bo czasem to już myślę, że taki nagły i bardzo intensywny bzik na punkcie jakiegoś serialu, filmu, książki to coś nienormalnego, ale widzę, że nie tylko ja tak mam, więc staje się to bardziej normalne;)