Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27469
6,8 4 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

ten wątek jest już tak podkręcony, że chyba tylko papież albo kosmici byliby na miejscu :d
Serio to pewnie będzie jakiś prokurator albo polityk!

ocenił(a) serial na 8
flyfinka

Prokuratora to już raz udupili więc to na pewno nie on. Ja stawiam na gubernatora albo kogoś wysoko postawionego w ichnim wymiarze sprawiedliwości. Boss narkotykowy albo mafioso byłby rozczarowaniem. Burmistrz NY jest przyjacielem Castle'a więc także wątpię co do jego winy.
Moje typy:
Król podziemnego miasta.
Główny komisarz stanowy (szef policji stanu Nowy York)

ulvar

może prokurator, może polityk, na pewno to będzie ojciec Castle'a. konflikt tragiczny jak ta lala.

piegza

Po papieżu i kosmitach spodziewam się jeszcze klonów i mutantów... a tak serio, to nie wiem, która ze znanych postaci może być w to zamieszana. Politycy, którzy się w serialu pojawiali już są w coś zamieszani, a burmistrz odpada. Może to też być jakiś szemrany przedsiębiorca - tych było sporo w serialu i nie wszyscy już zostali do końca rozszyfrowani. A jakiś pisarz? Nie Rysiek oczywiście...

Witam piegżę. Kopę lat!

_LG_

Ja myślę, że za tym wszystkim stoi SOUJSZ! Castle będzie musiał polecieć w kosmos, wynająć jakiegoś Firefly'a i rozprawić się z draniami... A pomoże mu w tym ekipa Malcolma Reynoldsa.

Malcaria

Bo Castle to tak naprawdę Mal, który zmienił tożsamość, żeby pomóc Kate odnaleźć zabójcę matki. Przyleciał na statku kosmicznym razem z Inarą, podającą się za Annę, przywódczynię Przybyszów.

ulvar

A ja jednak myślę, że chwyt z burmistrzem jako tym ,,głównym" byłby najlepszy. Umieszczając Ricka w policji sam sobie nałożył stryczek :)

ocenił(a) serial na 8
flyfinka

A ja cały czas myślę, że to naziści, a kluczem do rozwiązania zagadki będzie uzi z Arki Przymierza.

Indrani

Nikt do końca nie wykluczył też uczestnictwa masonów i ogólnoświatowego spisku tapeciarzy oraz malarzy pokojowych. Polacy podejrzewają też ZUS, CBA, CIA i karę boską orzeczoną przez Toruń;)

ocenił(a) serial na 9
flyfinka

A może za wszystkim stoi ojciec Kate?

kmmk

ojciec Castle`a kontra ojciec Kate!!! o ja pitolę, ależ by to można było pięknie rozegrać! BTW, czy było powiedziane, czym zajmował się/gdzie pracował ojciec Kate?

cześć, LG!

ocenił(a) serial na 8
piegza

a nie był policjantem? Tak go postrzegałem ale chyba jednak nie podawali zawodu

ocenił(a) serial na 9
ulvar

Mi też się wydawało, że był policjantem, dlatego cała sprawa mogłaby się ciekawie rozwinąć.

kmmk

Nie nikt tego nie powiedział