,,Cena Marzen''<hahaha>
hejka:)) <lo> co sadzicie o tym cudnym filmiku ,,cena marzen''?? szczerze powiem ze Rubi ładna nie jest..ma krosty:D figura git..ale reszta..no;/ oczy takie sobie,usta git git:)) ja nie lewwa<LOL.> no ale Alechandro<lol> boski...Ektor niee... Elena ładniejsza od Rubi...ale sadelka ma<lol> Rubi leci na Alechandra flote choc moja Szymek sadzi ze ona go kocha!! ale mi sie nioe sce wierzyc:p Ania mnie zabuje<lol> no i ona jest tak podstepna ze nie wiem!! teraz wesszla do pokoju alechandro i ich familly;p i sofija ja znajdzie !! ale ona jak to ona sie wywiie!! i powqie ze ktos ja gonil i ze schowala sie w ich pokoju albo ze szukaala Alechandro, albo ze pomylila pokoje;p nigdy sie nie wkopie:p a ten Loreto,pedal normalnie;)) jak pedal !! a jego piesek<blee> no to tyle dolanczajcie sie jak lubicie ten filmik;))<lol> i tyeraz wlanie smigam na rubi<lol> papa
kochanie moje!!właśnei na gg Ci wszystko porzesyłałam, ona go kohca tylko, z epójdziej wszystko is epogmatwa i wyjdzie jedno wielkie nic...alejandro bedize się chciał ozenic z Maribel, Rubi bedize oszpecona i straci nogę, a mała Fran będzie taka ładną zmora jak Rubi...no...duzo jeszcze taego... Także sama sie gubie;p;p
PS:zapomnij...moze Rubi nie jest ładna, ale ładniejsza od Cibie<lol>...domyslam sie że zaraz wyskoczysz z komą- i od Ciebie. Także od razu Ci pisze Ilonko- i odemnie tez...Chociaz Elena jest rzeczywiście ładniejsza od Rubi;p;p
Papap zjebusku<kop> buzz;*)