PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=115478}

Cena marzeń

Rubí
2004
7,7 4,0 tys. ocen
7,7 10 1 4000
Cena marzeń
powrót do forum serialu Cena marzeń

wiecie ze wyprodukowano 2 czesc rubi

a pierwsz sie skonczy tragicznie :( mowie wam
bym wam powiedziala ale nie wiem czy moge ??
kto chce sie dowiedziec jech napisze na e mail

virginia_virgi

wyslij mi wszystko co o tym wiesz na moj e-mail , ja kocham ten serial i stronke na ktorej to wszystko znalazlas plz..........

ocenił(a) serial na 10
gabi1012

prosze wyślij mi wszystko to co wiesz o drugiej części!!! proszę to bardzo dla mnie wazne!!!

ocenił(a) serial na 10
gabi1012

ale macie problemy! żadnej drugiej części nie ma i nie będzie;/ co za bzdury! :)

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

hahaha dobre sobie ;D drugiej czesci nie ma a pierwsza nie skonczy sie tragicznie, a zagadkowo ;D wiec nie wkrecaj tu ludziom kitu ;D

virginia_virgi

Jak coś wiesz to, to napisz, a nie ściemniaj, że nie możesz...

virginia_virgi

Siemka skoro masz drugą część to opwiesz mi o niej ? ? ? ? Pozdroo.:) bo ja bardzo kocham ten serialekk...:)::):):)):):) chciałabym wiedziec o nim jak najwiecej pomozes mi.. ? ? bozka i pozdro..:)

virginia_virgi

ja też z chęcią chciałabym wiedzieć co jest w tej 2 części jeśli ona istnieje.

virginia_virgi

ja tez prosze o jakies info moj mail sloncet@op.pl

ocenił(a) serial na 7
virginia_virgi

siema napisz mi jak sie skonczy ta wersja Rubi? wiesz?

czarna87_1987

ja wam powiem jak skonczy sie Rubi ;D.

Fernanda [corka Christiny] bedize taka jak Rubi, piekna i prozna, za wszelka cene bedzie chciala byc bogata, tak jak jej ciotka. Rubi po swoim wypadku, w ktorym stracila noge bedzie wmawiala Fernendzie wszystkie te sciemy, ze musi byc bogata, bo wtedy tylko bedize sie liczyc itp., no i pozniej, gdy mala juz ebdzie starsza pojdzie do gabinetu Alejanda i pocaluje go, tak skonczy sie Rubi :)