Zobaczcie sobie jak wygląda tytułowa Rubi bez makijażu oto link:
http://www.barbara-mori.com/imagenes/sesion/barby41.jpg
:\ no już nie jest taka piękna....jak by tak każdą dziewczyne umalowac to będzie łasna...
zobaczcie jeszcze na to to są właśnie kłamstwa reklam zresztą sami zobacznie!
http://www.campaignforrealbeauty.com/home_films_evolution_v2.swf
o kurde Barbara na tej focie wygląda jak nie ona....masakra bez makijazu wyglada starzej i jest jakas tak blada... Pozdro
No widzicie! Z każdej dziewcyzny mozna zrobić piękność. przecież np. Pamela Anderosn bez maikjażu wygląda odrażająco :\
Uważm, że bez makijażu wygląda 100 razy lepiej...w serialu wyglada okropnie...w sumie w tym serialu moim zdaniem to ona jest brzydka...ładniejsza jest Maribel albo Elena...Pozdrawiam
a mi sie bez makijazu rowniez podoba... xP Poza tym wy jestescie dziewczynami, wiec nie oceniacie obiektywnie xP
własciwie wyglada tak samo
poprotu makijaz dodaje jej twarzy głebszeko wyrazu rozumiecie co mam na mysli?
w filmie wszyscy sa starsznie wytapetowani
no czy ja wiem czy tak samo... takz blada jest ta jej twarz i może mi się zdje,ale ma takie wory pod oczami :| ja nic do niej nie mam poprostu chciałam pokazać co robią w tej telewizj jak można upiekszać ludzi :P
przeciez to jest sesja zdjeciowa a nie jakies zdjecie noramalne gdzie sobie idzie ulica czy co i jest bez makijazu,myslcie troche!
tutaj poprostu nie ma wymalowanych oczu i tyle.proste,ale mogli zrobic co innego
Ale przecież też trzeba mieć ładne rysy twarzy i w ogóle. To nie jest tak, że styliści z kogokolwiek zrobią piękność-Chyba, że na zdjęciach!
Pozdrawiam
Jak ktoś już wcześniej wspomniał to przeciez jest sesja, to nie jest zdjęcie gdy jest bez makijażu o ile ona wogóle go ma w filmie. Moim zdaniem na tym zdjęciu wygląda równie pięknie jak i w filmie.
Faktycznie na tym zdjeciu jej twarzy brak wyrazu... ale z poniewaz jestem kobieta to z przykroscia musze stwierdzic ze tak czy siak ta aktorka ma cudowną sylwetkę!!
No może przesadziłem trochę, pewnie ma jakis makijaż, ale bez przesady nie ma tony makijażu na twarzy. Ma pomalowane usta, oczy czy cos więcej to nie wiem bo się na tym nie znam. Mogę jedynie powiedzieć jak ktos juz wcześniej wspomniał ma piękna sylwetkę i bardzo ładne, zadbane włosy. Moim zdaniem jest jedną z najpiękniejszych latynoamerykanek.
Po pierwsze kompresja tej fotografii pozostawia wiele do życzenia.
Po drugie warto się zastanowić nad tym, czy zdjęcie nie jest edytowane. Zmiana nie zawsze służy lepszemu efektowi.
Po trzecie wypowiadając się o urodzie jednej pani należy wziąć pod uwagę kilka, o ile nie kilkadziesiąt fotografii, aby nie popadać w chorobę skrajności.
W sprawie filmu. Czemu zakładacie, że on jest prawdziwy, nieprzerobiony, zmanipulowany? Może ten film żeruje na osobach, które zawsze chcą widzieć w innych wady, a nie zalety. Socjotechnika.