PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=115478}

Cena marzeń

Rubí
2004
7,7 4,0 tys. ocen
7,7 10 1 4001
Cena marzeń
powrót do forum serialu Cena marzeń

Przeczytałam wszystkie wasze wypowiedzi na ten temat i nie mogę się połapać jedni piszą, że nie ma a drudzy, że jest film 210 min. Tutaj też pisze, że jest Rubi 2
http://www.filmweb.plRubí...+La+descarada+2004+o+filmie,Film,id=286902
Proszę o odpowiedź i może jak macie to jakieś dowody.

Ps. Czytałam też dużo, że Barbara Mori nie zgodziła się na kontynuacje.

ocenił(a) serial na 10
ewela12dabki

ja mam takie dowody, ze chociazby w filmografii Barbary Mori nie ma nic o drugiej czesci. A to ze jest temat na filmwebie to jeszcze nic nie znaczy ;) zdarzaja sie bledy...
Do Twojego P.S. to dobrze czytalas bo Barbara Mori nie zgodzila sie na zagranie w drugiej czesci (porzucila telenowele na rzecz kina)

Romeeooo

ok. dzięki, a oprócz tego to nie ma nikt więcej dowodów to dużo, ale ma może ktoś co jest pewne na 100%

ewela12dabki

Spoko!! Barbara Mori nie zgodziła sie na zagranie w trzeciej cześci a nie w drugiej. Filmweb nie zmyslał by że istnieje jakis 210 minutowy film prawda?? Istnieje ten film ma duzo głosów. A pierwsza część nie skończyła by sie tak bezsensownie!! Oglądałam Rubi La Descarada i wiem co nieco o tym. Napisałam o tym filmie w innej notce także poszukajcie i zobaczcie co wydarzy sie dalej jak niewierzycie!! W pierwszej części pisało na początku Rubi takimi rózowymi napisami bo Rubi była brunetką.A w drugiej części na początku pisze złotymi napisami Rubi La Descarada.

ocenił(a) serial na 10
dominika0606

Dominka.. gdzię oglądałaś ten film?? Poza tym Rubi nie ma tam chyba blond włsów tylko to jest fernanda.. tak mi sie zdaje ale gdzie ten film widziąłaś odpoiedz szybko!!

Nati_rubi

Wiesz co jeżeli naprawdę oglądałaś dalsze losy ceny marzeń to podziel się z nami gdzie możemy to obejrzeć bo troszkę ci nie wierze ponieważ z tego co wiem to w telewizji jeszcze nie leciała ale jeśli to prawda to udowodnij.Jak się okaże że nie ściemniasz to zwracam honor dzięki i pozdrawiam:):):)

ocenił(a) serial na 10
karol33ina

Gadaj gdzie można zobaczyć ten cholerny film.

karol33ina

widziałam ten film bo ciocia mi przywiozła z hiszpani a tam leciał !! aha własnie Fernanda jest blondynką i dlatego pisze złotymi!!