PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=115478}

Cena marzeń

Rubí
2004
7,7 4,0 tys. ocen
7,7 10 1 4000
Cena marzeń
powrót do forum serialu Cena marzeń

Nie wiem co wy się czepiacie tak tej RUBI dziewczyna chciała się wyrwać ze slumsów i miała marzenia jak każdy ja sądze że los ją niesłusznie potraktował. Ale gdyby RUBI była zła to umarłaby na końcu jak inni źli bohaterzy innych seriali np. Barbara z da cor do pecado (serial przed rubi)!!!!!

Jagoshkova

Zgadzam się, Rubi chciała poprawić standard życia. Rozumiem ją i podziwiam. ;-)

ocenił(a) serial na 10
Jagoshkova

śmierć by byla dla niej za dobra.. dlatego będzie żyć oszpecona i kulawa.. współczuje takim ludziom...
a nie jest zła? dzisiaj w odcinku mówiła że jak Alejandro z nią nie będzie to usunie dziecko bo by tylko jej przeszkadzało. i waszym zdaniem ona jest dobra? taa..

Jagoshkova

Ja Was naprawde nie rozumiem!!! Według Was dobrze jest niszczyc innych ludzi po drodze do własnego szcześcia ??!!

Lady_M

Taki jest ten świat. I to nie chodzi o sam serial. Dla wielu osób chamstwo, głupota, poparte nieodpartą chęcią wzbogacenia się to najwyższe cnoty. Młode dziewczyny zaślepione blaskiem kolorowych pism nie rozróżniają granicy między tym co jest moralnie, rozsądne, przyzwoite, a ogólnie pojętym złem. Niki w pełni się z tobą zgadzam (autorzy serialu też się z nami zgadzają dlatego czeka ją taki a nie inny los), rzeczą kosmicznie idiotyczną jest wywyższanie postaci głównej bohaterki, jej podziwianie.

Jagoshkova

moze i chce sie wyrwac ze slumsow i dazy do spelnienia marzen ale chyba nie w taki sposob sie to robi...