Mam pytanie. Czy jest druga część "Ceny Marzeń" ? A tak w ogóle to telenovella boska ! Rubi to niezła siksa xD A Maribel jest naiwna jak dziecko xD No i ten boski Hector ... Sądze, że "Cena marzeń" będzie tak popularna jak "Gorzka zemsta", "Brzydula", "Przyjaciółki i rywalki" czy chociażby "Zbuntowany anioł". Rubi jest śliczna ! To moja idolka xD
Gorzka zemsta wcale nie byla taka popularna. I miala niska ogladalnosc ;P
a Rubi 2 nie powstala, gdyz podobno Barbara Mori nie przyjela tej roli :(
do ania84 jezeli uwazasz ze ledwo milion widzow to duzo, to jestes w bledzie ;))) Amarte es mi pecado, tela ktora leci obecnie na TVN7 i byla przed PDG miala czasami nawet 3 miliony, wiec wiesz... przy niej PDG sie chowa ;]
Także, bardzo mi sie podoba ten serial i mimo, ze dopiero się zaczeła to chciałabym, zeby powstała kontunuacja tego serialu :D I mam nadizeje, ze "Rubi" będzie bardzo popularna u nas w Polsce ;)
,,Rubí... La descarada" to chyba druga czesc Rubi. Wydaje mi sie, ze chyba zostala nagrana!!
Rubi...La descarada to bodajze teledysk w ktorym wystapili aktorzy. Albo jakis trailer o telenoweli. II czesci Rubi NIE MA
Rubi...La descarada -to chyba film bo tu jest stronka i pisze ze trawa to 210 min
http://www.filmweb.pl/Rub%ED%2B%2B%2B%2BLa%2Bdescarada%2B%2B2004%2B%2Bo%2Bfilmie ,Film,id=286902 [www.filmweb.pl/Rub%ED%2...]
Rubi...La descarada -to chyba film bo tu jest stronka i pisze ze trawa to 210 min
http://www.filmweb.pl/Rub%ED%2B%2B%2B%2BLa%2Bdescarada%2B%2B2004%2B%2Bo%2Bfilmie ,Film,id=286902 [www.filmweb.pl/Rub%ED%2...]
La Descarada istnieje jest to dramat psychologiczny który oparty jest na dalszych losach Rubi i na jej zemście na Alejandro.Barbara Mori zagrała dwie postacie w tym filmie zagrała sławną Rubi i Fernandę która będzie próbowała zdobyć serce Alejandra.
Podobno w drugiej części Rubi nie wytrzyma i się postrzeli ale to tylko pogłoski.
Nie jest to serial ale długi i pełny 210 minutowy film.
Niektórzy sądzą że to skecz albo teledysk ze wszystkimi aktorami.
Być możliwe że został nakręcony też teledysk.
Ale film druga część czyli La Descarada istnieje i jestem tego pewna w 100%.
Mozna na EMule pobrać kawałek filmu.
I być może ten teledysk.
Pozdrawiam
I niech nikt niewierzy w to że Rubi La Descarada nie istnieje bo istnieje i jest to pewne w 100%.
P.S Jeżeli tak bardzo chcecie obejzeć to na stacji TVN napiszcie do TVN prośbę o odtworzenie na stacji filmu Rubi La Descarada.
Może zadziała!!!=)
La Descarada istnieje jest to dramat psychologiczny który oparty jest na dalszych losach Rubi i na jej zemście na Alejandro.Barbara Mori zagrała dwie postacie w tym filmie zagrała sławną Rubi i Fernandę która będzie próbowała zdobyć serce Alejandra.
Podobno w drugiej części Rubi nie wytrzyma i się postrzeli ale to tylko pogłoski.
Nie jest to serial ale długi i pełny 210 minutowy film.
Niektórzy sądzą że to skecz albo teledysk ze wszystkimi aktorami.
Być możliwe że został nakręcony też teledysk.
Ale film druga część czyli La Descarada istnieje i jestem tego pewna w 100%.
Mozna na EMule pobrać kawałek filmu.
I być może ten teledysk.
Pozdrawiam
I niech nikt niewierzy w to że Rubi La Descarada nie istnieje bo istnieje i jest to pewne w 100%.
P.S Jeżeli tak bardzo chcecie obejzeć to na stacji TVN napiszcie do TVN prośbę o odtworzenie na stacji filmu Rubi La Descarada.
Może zadziała!!!=)
o czym jest specjalny film czyli jakby II czesc Rubi napisane jest na http://telenovella.fora.pl/ w dziale Rubi :)
Ja wiem i jestem pewna, że film Rubi La descarada (to jest PEŁNA ORYGINALNA nazwa filmu ) ma 175 odcinków, ale TVN wykupił zaledwie 115 odcinków, które skończyły się niedawno. Czy dokupi resztę nie wiem. Wiem, że w tych dalszych odcinkach Rubi zastrzeli się, a Fernanda uwiedzie Alejandra i jego syna. Czy na koniec Alejandro wróci do Maribel - nie wiem, ale sądząc po telenowelach to tak :)
XscarlettX- skąd wiesz o tych dalszych odc i że tvn ich nie wykupił?;)
ale szczerze powiedziawszy to jak Rubi ma się zabic to lepiej niech nie bd tej drugiej czesci heheh ;D